mandag, februar 05, 2007

Finn stilen: Casual glam-geeky bibliotekar




Noe sånt hadde passet på en småtraurig og trøtt mandag når man må jobbe inne selv om sola skinner ute. Kjole med heklede detaljer fra Anna Sui, basic hvit topp fra Delias, grå cardigan fra Marc Jacobs, blå støvletter fra Anthropologie, Alexander McQueens Novak-veske i blått blomstrete mønster, skjerf fra Missoni, Coeur d'ete parfyme fra Miller Harris, og en hjertemedaljong fra Delias. Og svarte briller fra D&G...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket fint collage att lysa upp måndagsmorgonen med! En scarf-älskare som jag blir både glad och smått stressad över att de stora varuhusen börjar ta in fler och fler vackra scarves, från Missoni, Ferragamo, Fendi m.fl. Idag har jag dock en gammal scarf från H&M, som tur nog passar riktigt bra till min Missoni-klänning! Till det har jag läckra beige stövlar som jag knappt kan gå i trappor med... Men nu känner jag mig snygg, och det är ett bra sätt att börja veckan!

Anonym sa...

Kjære glambibliotekar, tusen takk for en fin og livsbejaende side som lyser opp på kontoret og som inspirerer!
Har du et forslag til hva man tar på seg på en ettermiddagsavtale med en mann, en avtale som like gjerne kan bringe rødvin som en kopp kaffe, og hvor man har særs lyst til å gjøre et fordelaktig inntrykk på nevnte mann. Jeg går som regel i skjørt, og er virkelig ikke fremmed for å pynte meg i hverdagen, ta gjerne det med i betraktningen.
På forhånd takk,
hilsen fra vestlandshovedstaden

Anonym sa...

veldig fin fargekominasjon av kjole/slo - lilla er nydeleg til ein grå/røykblå kjole...

Glamourbibliotekaren sa...

Anonyme person i vestlandshovedstaden:
Skjørt er supert; og som du kanskje vet er jeg glad i cardigans.. og hva med øredobber og utslått hår? Pen og litt diskret øyenmakeup, rosa blush, ikke dekk over huden med masse pudder. Også en fin parfyme som ikke er for voldsom, men som du føler deg glamorøs i! Lykke til!

Anonym sa...

Takk!
Glamorøs tirsdag ønskes deg.

Gode smil fra Bergen

Anonym sa...

Får man kjøpt MJ noe sted i oslo eller omegn?

Glamourbibliotekaren sa...

Anon: litt usikker, men net-a-porter.com selger det.

Anonym sa...

Hei.

Det er sikkert et bevisst valg å ikke ta med j crew (www.jcrew.com)i noen av dine anbefalinger, men hvis det ikke er det vil jeg anbefale butikken. Deilige basisklær, dog litt dyrt. Überskjønn cashmere og god kvalitet.
Mvh M.

Glamourbibliotekaren sa...

Hei, overhodet ikke noe bevisst valg, annet enn at det er vanskelig å bruke klærne fra hjemmesiden deres i collager da de ikke er dypetset, men henger på levende modeller. Mao upraktisk - det er det hele. Mer gjennomtenkt er det altså ikke :)

Takk for tipset!

Populære innlegg