onsdag, februar 07, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Kaffekopp

Hei igjen!
Her kommer nok et spørsmål fra en glamourbibliotekar-fan i vest. Spørsmålet har utgangspunkt i mitt morgenrituale. Vil ikke blakke meg på kaféer - og er dessuten litt imot pappkrus - derfor er drømmen å drikke min egen kaffe i lekker "kaffe-til-å-ta-med-kopp" mens jeg spaserer til jobb. Diverse bensinstasjoner og kaffesteder selger jo sine, men de er jo simpelthen grusomme. I noe grått rustfritt stål, eller hva det er, og med en fæl logo. Jeg angrer som en hund på at jeg ikke kjøpte den jeg fant på Starbucks i Hong Kong for ett år siden: En rosa "til å ta med"-kopp med et gjennomsiktig plast-aktig ytre rundt det rosa mønsteret, og med tilhørende lokk. Men jeg tenkte at den femtilappen (hah!) skulle jeg spare. Angre, angre. Har frekventert flere Starbucks-nettsider og kaféer i utlandet siden, uten å finne den igjen.
Så spørsmålet lyder: Vet du, eller noen av dine trofaste lesere, om et sted man kan få kjøpt en sånn lekker kopp som man kan ta med kaffen i? Den må ha lokk som man kan drikke av mens man går, og den må holde på varmen. Stygg bensinstasjon-look er forbudt. Rosa eller andre fine farger er absolutt et must... og mønster og sånn...
På forhånd takk!
Hjertelig hilsen Elisabeth


Hei!
Godt spørsmål! Du har helt rett i at det florerer av slike i rustfritt stål, med dølle logoer på, og det er kjedelig. Jeg tror USA er landet for mer fancy varianter - jeg har f.eks. en matboks med Audrey Hepburn på... Og da jeg var liten hadde jeg en termos med Sesame Street, så jeg tror det er et mye større marked for denslags der. Altså tror jeg nettet er tingen! Selv har jeg den ultimate termokopp: En Days Of Our Lives "Romantic Couples"-kopp, med bilder av to av parene i såpeserien Days... Den er en kultklassiker! Og gjett om den vekker oppsikt! Jeg er sikker på at det må være noe lignende å få tak i på nettet altså, enten eBay eller nettbutikker. Hva med et Elviskrus? Eller en rosa kopp med Minni Mus på? Eller en superkitchy variant med en ELG på? Forøvrig tror jeg kanskje denne linken vil interessere deg mer...

Rapporter gjerne tilbake om hva du endte opp med!

mvh
Glamourbibliotekaren

8 kommentarer:

Anonym sa...

Wow - du er virkelig et oppkomme av gode ideer!

Anonym sa...

De har noen i Nike, som finnes både i rosa og lilla. Ellers hadde jeg en stilig en i sebramønster fra Mique for noen år tilbake.

Anonym sa...

Kjøp på eBay ja! Det har jeg gjort mange ganger, har flere termokopper og store kaffekrus kjøpt derfra. Pluss de jeg kjøper på Starbucks når man er så heldig å befinne seg i nærheten av en :)

Huff, jeg er nesten litt avhengig når jeg tenker meg om :)

Anonym sa...

Hvis du først lander på Starbucks (jeg har 3 ulike kopper fra dem, en i stål og to i ulike størrelser av den typen du forklarer), så vil jeg anbefale deres "Make your own tumbler". Her kan du åpne bunnen og stikke inn papir eller noe annet tynt, slik at du stadig kan fornye utseende på koppen din. Du kan ha fotografier, utklipp fra blader eller innpakkingspapir - eller til og med et kult mønstret tøystykke! Kjekt å kunne variere litt:-) Jeg forsøker å bytte motiv med årstidene, og har 4 ulike utseende kopper i én!

Anonym sa...

Jeg har også en veldig fin fra Starbucks i glitrende grønt med solsikker på, kjøpt i (på?) Taiwan i fjor sommer. Starbucks sine er nok ikke de beste til å holde på varmen, men for å drikke på vei til jobben er den genial! Glamourfaktoren dekker godt opp for varmetapet, synes jeg :)

Glamourbibliotekaren sa...

Og når det gjelder kopper å ha PÅ jobben... så har jeg et megakrus fra Starbucks ved Columbus circle (nederst i Central Park) som tar nærmere en halv liter te. Vanlige krus blir som dukkekopper i forhold. Skal det være så skal det være. Supersize me!!

Anonym sa...

sikkert sent ute, men..
Observerte nylig slike termo kopper på coop osb(!) på Lade i Tr.Heim. Der hadde de romantisk blomstrete mønster i rosa og babyblått, tror jeg det var. Kanskje en i svart også. Kostet rundt 50-70 kr. Kan være verdt å sjekke ut om du er i nærområdet??

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for tips! :)

Populære innlegg