tirsdag, mars 06, 2007

Etro

Jeg har ikke ignorert eller glemt moteukene i Milano eller Paris, hvis noen skulle tro det. Det har bare ikke vært tid til å gå igjennom bilder. Men en personlig favoritt av meg, Etro, måtte jeg jo ta en titt på:

Nice!
Alle foto: style.com

4 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen! Jeg skal til Paris om noen uker, og har lyst til å sjekke ut bydelen Le Marais. Har Glambibliotekaren noen hotte tips om butikker og spisesteder?

Glamourbibliotekaren sa...

Absolutt, men jeg tror jeg overlater det til min venninne Sara som er flinkere i fransk og kanskje husker navn på stedene bedre enn meg... Forøvrig har jeg skrevet en del om Paris under "reiser" og "shopping", ta en titt der også.

Anonym sa...

Hei gullpels! Jeg kan gi deg masse tips! Först og fremst et tips som gjelder hele Paris: finn et vanlig brasserie på et anonymt gatehjörne og spis frokost der relativt tidlig mens du ser pariserne komme og gå og gjöre seg klare for dagen. Vanligvis er de hyggelige på sånne steder og man blir gjenkjent allerede andre dagen. I Marais kryr det av perler, og for å spise godt har du tibud i fleng! Langs gaten rue des Rosiers og områdene rundt får du god jödisk mat, på Rue Ste Croix de la Bretonnerie ligger den nordafrikanske resaturangen L'Arganier som serverer fantastisk mat og like i närheten ligger plassen Marché de St Cathérine med masse små, koselige restauranger. Husk at pariserne sjelden spiser för kl 20:00-20:30 om du vil se dem "live". Ellers ligger butikken "Le chocolat" (tror jeg) i Rue Vieille du temple, mellom rue des Rosiers og Rue Ste Croix de la Bretonnerie, der kan du få fruktbiter med sjokoladefondue for 5 Euro og masse annen god sjokolade. For å shoppe kryr området av små designerbutikker, smykkebutikker, små rare butikker og et ökende antall butikker med de vanlige merkene. Det er bare å ta gode sko. Det er også masse hyggelige kafeer i området, som er sentralt for Paris' jöder og homoseksuelle, noe som bidrar til et morsomt mangfold :) Noen av mine favvokaffeer ligger på Place du Trésor i Rue vieille du Temple, men Marais er kanskje det området i Paris der du finner flest kaféer som er slik vi er vant til dem, og ikke de mer typiske Brasseriene, så det er bare å velge! Om du vil ha flere tips kan glamourbibliotekaren gi deg min e-postadresse! Bon Voyage!

Anonym sa...

Ojojojoj, så masse bra tips! Herlig! Jeg vil gjerne ha flere... :) Tusen takk, nå gleder jeg meg veldig!

Populære innlegg