mandag, mars 12, 2007

Finn stilen: Mandag


Våren er definitivt her, eventuelt rett rundt hjørnet, så man kan bare finne frem joggesko og tynnere klær. Et antrekk til en slapp og casual mandag på kontoret kunne være noe sånt som dette: T-skjorta fra Marc by Marc Jacobs med en hai på er en smule åttitallsnostalgisk, og fin til Marc Jacobs M Pocket jeans. Parkasen er fra Graham&Spencer, brillene er Ray Bans aviatorbriller, veska er Miu Mius Antique Leather Bag, øredobbene er fra Julie Sandlau, parfymen er Michael Kors, og skoene er Nikes Sprint Sister; de mest omtalte skoene i denne bloggen - no doubt.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Har du noen erfaring med disse omtalte skoene? Skal til London om tre uker og trenger noen sko som er gode å traske rundt i :)

Fint antrekk btw :)

Anonym sa...

Og akkurat de joggeskoene kjøpte jeg meg en iskald kveld tidlig i januar! Har gledet meg til å bruke dem hele tiden siden... Velkommen, VÅR! Veldig bra collage, som alltid:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Kristine: Jeg har prøvd ulike varianter flere ganger, men ikke kjøpt noen foreløbig. Men jeg tror det blir et par i år - litt usikker på hvilke farger jeg skal velge..

Cecilie: Det er bare å ta dem i bruk nå! :)

Anonym sa...

Denne glamingeniøren har traska rundt i mange storbyer i Nike Sprint Sister, mine er svarte og i helskinn. Skoene er kjempebra hvis man vil ha komfortable sko, men ikke direkte joggesko i knæsjfarger.

Anbefaler å prøve skoene først, for de er ganske smale, står faktisk i La Redoute katalogen at de anbefaler å bestille en størrelse større enn man normalt bruker. Selv har jeg vanlig størrelse, men en smal fot... :)

Anonym sa...

Oooh, den t-skjorten var fet! Fås den i Norge?

Kristine sa...

En fantastisk collage - den Miu Miu-veska har jeg desperat lyst på! Og t-skjorten er herlig kitsch. Snakk om inspirasjon! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Ingeniøren: Godt å høre at de er komfortable!

Fan: Aner ikke, men du kan jo evt. bestille den fra net-a-porter-com.

Kristine: Takk, hyggelig! :)

Anonym sa...

Hvor får man kjøpt skoene i Oslo? Jeg er helt avhengig av å kunne prøve sko før jeg kjøper, så postordre/netthandel er utelukket.
Takker for tips!

Glamourbibliotekaren sa...

Anon: Samme her, postordresko er uinteressante for meg også. Jeg regner med man kan få tak i disse (evt. lignende farger) på Sole Service i Stortingsgata/Hegdehaugsveien, eller på Nike Concept Store i Lillegrensen, eller den sneakerbutikken i NAF-huset ned mot Royal Christiania. Eller på Stress.

Anonym sa...

Fryd og gammen! Jeg bor "ute på landet" og var "gal" nok til å bestille Sprint Sister (modellen som er avbildet her) hos La Redoute. Fulgte rådet og gikk opp en str. Igår kom hentelappen i posten, jeg styrtet avgårde for å hente og gleden i heimen er stooor! De sitter som støpt!

Glamourbibliotekaren sa...

Grattis med sko! Jeg burde jo få provisjon fra Nike, hihi..

Populære innlegg