torsdag, mars 01, 2007

Finn stilen: Mars


La oss si at snøen er borte i løpet av mars. La oss si at det blir en varmere vår enn i fjor. La oss si at man kan gå i pumps i byen og sitte ute i lunsjen med solbriller på nesa... Når våren kommer kan man gjerne være litt crazy i fargene etter en mørk vinter. F.eks. med et skjørt fra Pucci og pumps fra Fendi. En silketrøye fra Accessorize kan titte opp under den tekkelige hvite skjorta fra Prada. Blazeren fra Paul Smith toner det hele ned litt, mens Novak-veska fra Alexander McQueen er i en mørk lillabrun farge denne gang. Som igjen matcher solbrillene fra Steve Madden og øredobbene fra Accessorize. Parfymen: En frisk lett duft fra Anna Sui; Ooh la love. Voila! Ut i solen!




6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Glambiblis!
Veldig bra blogg du har her, jeg føler nesten at jeg har "kommet hjem" etter å ha trålet massevis av fjortis-blogger som bare kopierer seg selv...er littebitt lei av kuule fashionista-bilder fra Tokyo...Ja takk til klassisk eleganse! Jeg nærmer meg jo 30, kan jo ha noe med det å gjøre :) Uansett – deillig å tips til nye parfymer og deilig at det ikke står noe særlig om LV! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det, og velkommen hit! :)

Anonym sa...

Håper virkelig dette antrekket og lignende kan bli en realitet i mars! Gleder meg til snøen er borte og solen titter frem :)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg også! Litt vår i luften i dag synes jeg..

The Fashion Economist sa...

Jeg ser Novac-vesken stadig går igjen i dine collasjer. Når skal den få henge på armen din, da? Den er jo nydelig - og minst like glamorøs som deg;)

Glamourbibliotekaren sa...

Hehe, jo, den er jo det. Men jeg tror ikke det blir med det første :)

Populære innlegg