fredag, mars 23, 2007

Glamorøs fredag

God morgen kjære lesere!
Nå er det like før regnet braker løs utenfor vinduet mitt her - spring showers, finnes det herligere type regn? Dagens tips til soundtrack: "Gentle Rain" med Astrud Gilberto.

Glamourbibliotekaren stiller i dag i grå kasjmirgenser, jeans og blå Givenchy i ørene, gråblå øyenskygge, og dufter av Serge Lutens vidunderlige "Vetiver Oriental". Dessuten lysegrønn og vårlig trenchcoat og matchende lysegrønne og rosa Nikesko. Planer for dagen: Ikke jobbe overtid, til en forandring. Trene. Lese Vanity Fair som kom i går. Dagens mest glamorøse hendelse så langt: Møtte statsministeren i døra her på jobben.

Hvordan er deres fredager?

14 kommentarer:

Mari sa...

I Stockholm er det nesten höstvär, men jeg har min fine paraply fra Astrofysisk institutt med meg idag. Den har stjernehimmelen på innsiden!
På meg har jeg en bringebärröd silkekjole, svart merinoullscardigan, vite strömpebukser og rosa/rödblomstrete kinasko. Neglene er malt med MACs Frost Rocker og matcher leppene som har fått MACs New York Apple på seg.
På lunsjen tenkte jeg at jeg skulle gå og kjöpe en god cappucino på café.

paula sa...

endelig fredag! nye nike sprint sisters i dag, men nye sko er det eneste som er spesielt glamorøst med meg i dag, desverre. ble litt for hektisk i morges. får satse på å ta det igjen i helgen ;-) planer for kvelden: vaske leiligheta og starte forberedelser til bursdagsfesten min i morgen (lager tapas, hvis noen har gode forslag blir jeg kjempeglad!)

Anonym sa...

Hvor mange av oss som leser denne bloggen bor egentlig i Stockholm? Jeg har regnet meg til minst 3-4. Syns ikke det er så ille! Har en litt rar dag med fotoutstiliiling, bibliotek, jobbing på opera og så öldrikking, så jeg finner vel en kjole eller et skjört jeg kan ha med min fine röde trench og svarte stövler. Skulle gjerne ha en bringebärröd silkekjole å ta på jeg også, og lover å ha röde lepper!

Anonym sa...

Her skinner sola og dagen føles deilig glamorøs. Har på meg svarte skinn loafers, jeans, ny hvit kortermet bluse fra Bruuns Bazaar og ny blå cardiganjakke fra So Hee i bomull og kashmir blanding. Håper det blir en tur på restaurant i kveld med min kjære. En rolig helg med kafé og lesing av bøker og magasiner :)

Anonym sa...

Här är en tredje stockholmare! :) Jag har diskreta kläder idag; svart och mörkgrått över en lavendelfärgad topp. Min makeup är mer glamourös: NARS Blue Angel duo som ögonmakeup, och Lancome Ah Les Femmes läppstift - mörkt blåbärs-rött.

elisabeth sa...

Fikk du VF i går altså? Hører rykter om at Wallpaper også har kommet, uten at noen av dem nådde min postkasse! Grrr... legger skylden på postverket i Stavanger. Ellers er fredagen er så glamorøs som den kan bli når man våkner en time og et kvarter for sent og i stedet for deilig rusling til jobb med svipptur innom kaffestedet for fredags-latten må kjøre til jobb! Nederlag (særlig siden det bare tar 18 minutter å gå). Men med ny hvit babydoll (fra Lindex, faktisk) som fikk komplimenter fra mannlig kollega allerede før jeg hadde tatt av jakken, ble ikke dagen så ille allikevel. Og rosa sneakers her også.

Prøver for øvrig å tenke på hva jeg skal ha på meg på bransjefest i kveld, iom at jeg akkurat er gravid nok til at alle kjolene er litt for trange. Men ikke gravid nok til å ikle min struttende mage med stolte pucci-mønstre. Ser ganske enkelt litt tjukk ut. :) Akk ja, appelsinjuicen vil nok si hele sannheten.

Ha en fin fredag, alle glammere :) Klem fra Elisabeth

Anonym sa...

Jeg tror sannelig glamorøs fredag er innført på biblioteket på Dragvoll. Var innom der i stad og da hadde en av bibliotekarene mistenkelig rød lebestift og en veldig fin kjole :-)

Anonym sa...

Blå cashmere genser og jeans i dag, lite rosa emalje/gullhjerte i halsen.

Tips til tapas:
Dadler m/bacon og snøfrisk. Ta ut steinen av daddelen, putt litt snøfrisk inni, snurr bacon rundt og stikk en tannpirker gjennom. Stekes i ovnen til baconet er sprøtt. Supergodt :D

Anonym sa...

Er det mulig?! Jeg har GLEMT at det er glamourøs fredag i dag! Må straks hjem og sette opp håret og få litt farge på leppene, dette er jo helt uakseptabelt! :-(

Planer for helga: Masse. Men viktigst: må gå lang tur i finværet og finne hestehov samt plukke inn bjørkeløv til tulipanene mine. Endelig banker våren på døra!

Tapas-tipset til peanut tenkte jeg også på! Har ikke prøvd det med Snøfrisk, det hørtes digg ut! Hvis du ikke har ost, funker det også med bare dadler og bacon. Ultra har økologiske steinfrie dadler som ikke er så klissete som andre typer. Lykke til med bursdagsfest!

Anonym sa...

A propos Snøfrisk, så er det også kjempegodt (og enkelt) å lage røkelaksruller med denne osten: Smør Snøfrisk med dill på tortillalefser, legg røkelaks i skiver oppå, rull sammen og skjær i passe små biter. Kan gjøres ferdig i god tid på forhånd, så genialt hvis man skal mekke masse forskjellige tapas.

Anonym sa...

Må bare legge til at jeg har fått flere komplimenter på antrekket mitt i dag, fortalte bare om glamorøs fredag og det virket som om flere ble inspirert. Både de mannlige og kvinnelige ingeniørene :)

Glamourbibliotekaren sa...

Hurra, så fine dere er alle sammen! Kult at begrepet sprer seg, det er jo en av mine største misjoner.

Anonym sa...

Fri fra jobben i dag, noe som passer meg ypperlig ettersom det er nydelig vær her oppe i Steinkjer. Ikke så veldig glamorøst antrekk i dag ettersom jeg skal på langtur med hunden snart. Men har hvertfall sprayet meg med Versace parfyme.

Anonym sa...

Kjører litt glamorøs sekretærstil i dag: Bomullsbluse med litt droopy puffermer, babyblå pinstripe fra H&M, sort pencilskirt i silke fra bebe og sorte strømper.
Minus på glam-skalaen for Masai-sandaler, men jeg glemte å skifte de av meg da jeg gikk fra jobb i går, og tok de på i dag for å dra tilbake til jobb. Skifter til sorte skinnloafers som har overnattet på jobben når jeg skal hjem.

Populære innlegg