fredag, april 20, 2007

Glamorøs fredag


Glamourbibliotekaren har fri i dag, og tenker seg ned til Frogner for en vandretur + lunsj med venninne - og deretter te hjemme hos en annen venninne. Ettermiddagen inneholder en treningsøkt på Sats, og ellers bare avslapping med Vanity Fair og Gramophone. Leiligheten dufter grønnsåpe og en bukett hvitveis står på bordet, så nå kan helgen bare komme!

Antrekk: Grå dressbukse, svart bluse, svart trenchcoat, silkeskjerf i lyse toner. Øredobber og halssmykke fra Tiffany's.

Ha en riktig fin fredag alle sammen!

5 kommentarer:

Jenny B sa...

Hurra, det är fredag! Jag har gjort mig så söt och rosa jag bara kan, allt för att uppväga den mörka blåtiran jag fick på gårdagens träningspass. Jag har svarta byxor och kavaj, knallrosa topp och blommig sidenscarf i bara fina rosa nyanser. Imorgon skall jag på konsert och höra Borodinkvartetten spela musik av Sjostakovitj! Nu skall jag ta en kopp gott rött te.

Kaisa sa...

I dag er bekledningen mer preget av kalender enn termometer. :) Stripete lysblå og marineblå minikjole, lyseblå joggesko, beige cardigan med hette. (Og hudfargede strømpebukser.)
Kjolen er kanskje litt kort til jobbruk, men det er jo fredag. :)

Hege sa...

Jeg har også gjort et forsøk på å se litt glamorøs ut i dag, og er litt skuffet over at ingen her på jobben har bemerket det... Har sorte bukser, en veldig søt, hvit blondebluse fra Zara, grå cardigan,balerinasko og halvstore Julie Sandlau-øreringer. Over hadde jeg mitt fine brukt-funn - en olivenfarget kort jakke med mink-krave, og mansjetter i grønt og gull (som jeg har sydd på selv:)). Når arbeidsdagen snart er slutt skal jeg gå til innkjøp av friske blomster og forte meg hjem til en liten shinings i leiligheten. I kveld skal jeg og min kjære ut og danse tango - det er det jo litt glam over. Bon week-end!

glamingeniøren sa...

Lite glamorøst over denne dagen, men jeg forsøker å bote på det nå, ved å drikke San Pellegrino i et stort vinglass :)

God helg!

Randi sa...

I dag hadde jeg på meg rutete skjørt og sort genser på jobben. Etter jobb dro jeg å kjøpte gule roser. Nå er det endelig helg:)

Populære innlegg