lørdag, april 21, 2007

L'Occitane håndkrem


Denne håndkremen er virkelig en av de beste jeg har prøvd. Den inneholder sheabutter, honning og mandelekstrakt, med litt duft av jasmin og ylang ylang (men veldig svakt). Konsistensen er som en balsam, absolutt ikke fet, og trekker seg fort inn i huden. Den minste tubestørrelsen er perfekt til å ha i veska. Til bursdagen min skal jeg definitivt ønske meg gavekort hos L'Occitane. Jeg elsker den butikken.

7 kommentarer:

glamingeniøren sa...

Jeg også! Hamstret små gavepakninger med denne håndkremen på L'Occitane butikkene i USA. Så nå kan alle kjente og kjære vente seg en liten tube sammen med bursdagsgavene fremover :)

Forøvrig skal denne ingeniøren alene på kurs i Oslo hele neste uke, så hvis bibliotekaren har noen tips om spisesteder, kafeer, butikker e.l. for en som må, eh kremt, gå med kart når hun er i Oslo... Så tar jeg gjerne i mot!

d sa...

jeg kjøpte den da jeg var i frankfurt flyplass, men er veldig skuffet. den er ikke drøy, og jeg smører meg en halv time etter at jeg har brukt den. syntes ikke den var bra.

men produkter funker forskjellig fra person til person.

Cath sa...

Hei! Den håndkremen høres fabelaktig ut! Hvor i verden, bortsett fra USA får man kjøpt den??

Glamourbibliotekaren sa...

Ingeniør: Smart å hamstre!

d: Så dumt at den ikke funker for deg!

Cath: L'Occitane har butikk i Skovveien på Frogner og på CC Vest, i tillegg til at flere butikker rundtomkring selger produktene deres. Taxfreebutikken på Gardermoen har L'Occitane. Og tidligere var det i allefall en butikk på Paleet på Karl Johan som hadde noen av produktene; har ikke vært der på en stund så jeg vet ikke om den finnes fremdeles. Men butikken på Frogner kan absolutt anbefales.

Anonym sa...

Jeg er enig med glamingeniøren; Shea håndkremen er fantastisk! Ikke uten grunn til at den er bestselger ww. Honey&Lemon er også super, lukter herlig og gir masse fukt. Hvor finner man L'Occitane? 7 butikker i Norge, 4 i Oslo- sjekk ut www.loccitane.no

Anonym sa...

to år senere...

http://www.feelunique.com/brands/loccitane.html?pr=1534&s=

http://www.lookfantastic.com/beauty/l-occitane/loccitane-hands-and-feet

Glamourbibliotekaren sa...

Thank you - fint å vite for de som ikke har en butikk i nærheten! :)

Populære innlegg