torsdag, mai 31, 2007

Designtorget


Den svenske butikken Designtorget har nå åpnet i House of Oslo i Vika. Designtorget har alltid vært et (temmelig crowded) sted for å finne morsomme gaver og uventede greier, bøker, smykker, ting man ikke visste at man behøvde i hus og hjem. F.eks. en bøyd smal matboks for en banan. Eller en dørmatte som sier "Mobilen, Nycklarna, Plånboken" - for å minne deg om hva du evt. har glemt før du går ut. Eller en coffeetable-book med bilder av stygge svenske prospektkort. Dette kan du altså få se i Vika nå.

Jeg bare lurer på; er det snart noe poeng i å reise til Göteborg på helgetur lenger? De siste årene har vi jo fått Makeup Store, Face Stockholm, Zara, Granit, Hemtex, Laura Mercier, Åhléns og Muji - og nå altså Designtorget. Kommer Lush til Norge snart, spørs det om Sverigereisene blir så hyppige. For ikke å snakke om hvis Kobbs te skulle dukke opp i butikkene her!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ville bare informere om at de har Kobbs te i norge. Du får tak i det på Ikea:)

Glamourbibliotekaren sa...

Hey! Det er jo en god nyhet, takk for den! Har de mange typer? Det finnes kanskje 10-15 forskjellige..

Anonym sa...

De har en håndfull, blant annet Earl Green, som har gjort harryturene overflødige for et par venninner av meg.

Anonym sa...

På Ikea i Trondheim hadde de bare tre typer når jeg var der. Da hadde de akkurat fått inn så kan hende de får inn flere typer etterhvert. Den ene smaken var earl grey green tea. Også var det en pose som var blå og en som var rosa. De husker jeg ikke smaken på.

Glamourbibliotekaren sa...

Begge to: Nice! Takk! Ikea it is.

Anonym sa...

jeg holdt på å si at man jo kan höre på svensker i Sverige, men så kom jeg på hvordan det er i Oslo... jaja. men her er et argument: Det er ingen plasser du blir mött av så sterke fordommer om nordmenn, med så positive fortegn! Alle tror at du er glad, snill og en friskas! Bare den du! Det er det ikke ofte noen tror om meg i Norge!

Glamourbibliotekaren sa...

Sara: Hehe, ingen makt i verden kan få meg til å slutte å besøke Sverige! Päronsoda er jo f.eks. en knakende god grunn til å legge ruta østover med jevne mellomrom..

Malin sa...

Röhsska museet och Göteborgs konstmuseum (Hemkomsten) tycker jag är två goda skäl att besöka Göteborg!
Själv ska jag äntligen besöka Oslo i sommar!

Glamourbibliotekaren sa...

Malin: Takk for tipset! Jeg elsker Göteborg, men har aldri vært på museum der!

Populære innlegg