onsdag, mai 09, 2007

Finn stilen: Filmfestival i Cannes


Nå er det snart filmfestival igjen. Cannes er et herlig sted på denne tiden av året - varmt, solfylt, røde løpere og utstillinger og hvite telt langs hele promenaden - og muligheten for å spotte en kjent regissør eller to... Regn dog med å stå i kø foran isbutikkene (men det er verdt det!).

Litt retrofeel over antrekket som går i brunt og gult - gul silketopp fra Fendi, blekbrune shorts fra Chloé, brune lekre sandaler med litt hæl (det må man jo ha i Cannes) fra Miu Miu, shopper-veske fra Bottega Veneta, store solbriller fra Accessorize, mønstrete skjerf til håret også fra Accessorize, øreringene er også derfra, og den lekre flasken inneholder Nars Monoï Body Glow - en olje som både gir glød til huden og en deilig tropisk duft av hvite blomster. Også is, da. Men den får du ikke ta med deg inn i Chanel-butikken ved siden av...

11 kommentarer:

Anonym sa...

aaaah, jeg som skal til syfrankrike paa ferie om en ukes tid.. har saa lyst paa sandalene og veska (og isen!). Men det er nok bare isen jeg har innen rekkevidde enn saa lenge.. skal derimot handle noen nydelige vaarkjoler som skal faa bli med paa tur.

Glamourbibliotekaren sa...

Ah, heldiggris! :) Jeg lengter meg syk etter både Provence og Toscana nå, men først må jeg betale ned New York-turen...

kristin sa...

Så lekkert! Jeg reiser til Provence nå i helgen. Det blir mest sunne og friske dager med vandringer i fjellet, men også noen overnattinger i glamourøse Menton og garantert en dagstur til Cannes for å kikke etter filmstjernene.. Ang. antrekket; jeg har sandaler som ligner litt og sjerfet har jeg sikret med på Acessories alt. Men ellers må jeg improvisere litt!

Glamourbibliotekaren sa...

så herlig! :) Du bør absolutt ta en dagstur til Cannes, det vrimler av glamorøse mennesker der! Jeg kan forøvrig anbefale en parfymebutikk, men nå har jeg glemt både adresse og butikknavn..

Anonym sa...

Åhh ! No gleder eg meg endå meir til Frankrike ferie i sommer :)
Skulle gjerne hatt budsjett til ei slik veske.

Glamourbibliotekaren sa...

God tur! :)

Anonym sa...

I vinter har jeg sett enkelte gå i den type shorts med strømpebukser under! Mulig det er mote, men pent var det ikke! Nei, slike shorts hører definitivt til sommeren, UTEN strømpebukser under. ;)

Den toppen så ganske behagelig ut... Den i sort hadde kanskje vært fint å hatt. :)

Anonym sa...

Bare et lite innlegg..

http://www.seher.no/cm/SeHer/Tv+og+film/Nyheter/1.512766

Glamourbibliotekaren sa...

Ah, egentlig vil jeg ikke linke til Se&Hør, men siden det handler om Audrey... takk for tipset! :)

Anonym sa...

Oh, for en nydelig kjole Audrey har på seg! Har ikke sett Breakfast at Tiffany's på årevis, men jeg kjøpte den her om dagen så nå gjelder det bare å finne tid :)

Den BV-bagen du la i collagen er også skjønn, har lovet meg selv en BV ball eller veneta når jeg er ferdig med studiene neste år :) Har kun en vintage selv, men læret er mykere enn hanskeskinn.

Anonym sa...

Jeg blir alltid så misunnelig når jeg ser fine sko i ulike sammenhenger - for føttenen mine passer aldri oppi sånne sko! Kort og bred fot med høy rist - håpløst! Har jo hørt at man skal lide for skjønnheten, men et minstekrav må jo være at en først får klemt føttene ned i skoen... Er det noen som har gode råd for hvor en vanskapning kan handle sko?

Populære innlegg