onsdag, mai 23, 2007

Finn stilen: Sommerbryllup II


Bryllupscollage nr. 2 er av budgetvarianten og består av knallfarger, og denne looken krever nok litt mer sommerbrun hud enn den forrige. Kjolen fra Oasis går i rød- og rosatoner, og derfor kan det være fint med matchende neglelakk fra Nivea og leppestift fra Maybelline. Skoene krever guts og kommer fra Din Sko. Matchende svart veske med gulldetaljer fra Accessorize, og øreringene er også derfra. Gullarmbånd fra Pilgrim. Parfymen er fra Yves Rocher og dufter av solbær, plommer og sandel. (Legg merke til at alt er å få tak i i Norge...)

Jeg tipper dette hører sensommeren til!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Utrolig bra, glamourbibliotekar! Satt ordentlig pris på at alt var tilgjengelig i gamlelandet, og selv om den første collagen nok var den fineste, var denne flott denne også:)

Ville forresten bare si at jeg ble inspirert og prøvde en av yndlingsproduktene dine i dag, Philosophy, the great love - ansiktsskrubb.. Helt fantastisk, og denne blir lagt til min favorittliste også! Takk for tipset, har aldri hatt så babyhud før!:)

Kan jeg utfordre deg til å lage en favoritt-shoppingland og -by?

Glamourbibliotekaren sa...

Hehe, takk, don't get used to it however.. Det er et begrenset utvalg når man skal holde seg innenfor landegrensene :)

Jeg tror ikke jeg forstod utfordringen - forklar, please?

Anonym sa...

Utrulig frisk kjole, no fekk eg lyst til å gå i sommerbryllup :)

Glamourbibliotekaren sa...

Guri: Lei filmen "Wedding crashers" og bli inspirert! Man behøver jo ikke nødvendigvis invitasjon for å gå i bryllup, haha..

Anonym sa...

Hurra så fin kjole!

Anonym sa...

Ja, jeg så nå at utfordringen kan ikke var så klar som den var i mitt hode da jeg skrev den:) Det jeg tenkte på var en "best of" - liste mtp shopping land, og gjerne også byer. Med .. tja.. tre positive og to negative sider ved det stedet.. Eks. 1. Oslo - positivt: eh.. lett tilgjengelig. negativt: dyrt, lite utvalg utenfor merkekjedene.

Og hvis det f.eks. særlig er en butikk, eller et område som er bedre enn andre innad i byen, kan jo det å være en tanke å ta med.. Så kan alle som føler de har sin yndlingsby, legge den til i kommentarene - og vips så kan alle som trenger litt inspirasjon, eller idé til shoppingreise, gå inn her.. Du har mange andre fine "best of"-lister, men denne tror jeg mangler.. inntil videre:)

Glamourbibliotekaren sa...

Ingen dum idé. Årsaken til at jeg ikke systematisk har laget en slik oversikt (det finnes dog noen poster i form av glamourspørsmål), er at jeg ikke er noen shoppingdronning :) Altså, de butikkene jeg liker å gå i i f.eks. New York eller Paris er ikke nødvendigvis representative eller relevante for de som ønsker en komplett shoppingguide for disse byene. Men jeg kan jo absolutt lage "glamourbibliotekarens favorittshoppingsteder", det kan jeg. Takk for tips!

Anonym sa...

Oj. Den kjolen må jeg ha. Rett og slett. Takk!

Populære innlegg