torsdag, mai 03, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Klær i konfirmasjon

Hey
Tusen takk for en svært inspirerende side som er et lyspunkt i hverdagen. Jeg har et dilemma jeg håper du kan hjelpe meg med. Jeg er invitert i konfirmasjon og aner ikke hva jeg skal ha på meg. Jeg vil helst unngå bunad siden jeg skal reise ganske langt og ikke orker å drasse den med meg. Jeg vil være fin, men er også redd for å være for overpynta, noe som heller ikke er bra. Derfor søker jeg råd hos eksperten. Jeg har mørkebrunt hår og grønne øyne.
vennlig hilsen aase camilla


Hei!
Sist jeg var i konfirmasjon, hadde jeg bukser, bluse, øredobber og høye hæler. Hva med en drakt? Så kan du ha jakken av eller på alt ettersom hvor varmt det blir. En fin sommerkjole med jakke er også en mulighet. Man behøver ikke å være stivpyntet i konfirmasjon, men man kan jo f.eks. sette opp håret ekstra fint eller satse på tilbehør som gjør susen. I det hele tatt er valget av frisyre, smykker og sko noe som kan glamme opp et ordinært antrekk, eller gjøre et overpyntet antrekk mer casual. F.eks. fin kjole med utslått hår og litt flatere sko, eller bukse&bluse med hæler og oppsatt hår. Det er utallige muligheter! Lykke til!

mvh
Glamourbibliotekaren

1 kommentar:

Anonym sa...

Bunad er fantastisk flott, men skjønner logistikkproblemet... Enig med glamourbibliotekaren at en ikke trenger å være stivpyntet i konfirmasjon, det er en "ung feiring" og jeg vil tro at det kjennes verre ut å være overdressed enn underdressed i en sånn anledning. Eller?

Populære innlegg