tirsdag, mai 01, 2007

Finn stilen: Mai



Herlige mai er her! Det er fridager, det er grønt overalt - også her i bloggen (og det er jo ikke noe nytt). Grønn søt tunikakjole i stoff med litt broderier fra Topshop, hvit cardigan for kjølige kvelder fra French Connection, mørkegrønne ballerinasko fra Zigi NY, matchende grønn Besonville-veske fra Tod's , lilla smykke fra Madebyme.se, rosa lipgloss fra Stila, og min favoritt i mai: Yves Rochers syrin-parfyme. Det finnes ingen mer autentisk syrinduft - bortsett fra syrin, da.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så søt kjole! Skulle gjerne iført meg en slik, sammen med lette ballerinasko og enda lettere parfyme. Min versjon av sesongens ballerinasko er allerede kjøpt inn, i Paris i påsken. Dessverre har de inntil videre måttet bo i skapet. Problemet er nemlig at jeg bor i Tromsø og her er det langt fra grønt og vårlig. Det er heller et par varmegrader og snø i luften. Lue, skjerf og vanter kan ikke ryddes bort på en stund, men det begynner å bli skikkelig trist å bruke vinterens mørke farger og tykke stoffer. Jeg lurer derfor på om du kan lage en "finn stilen" for alle oss som bor nord for polarsirkelen, og som lengter voldsomt etter våren? Kan man f.eks. bruke tynne ullstrømper i ballerinaskoene? Eller ullcardigan over den lyse sommerkjolen? Jeg hadde blitt veldig glad for tips og inspirasjon!

Anonym sa...

Kom mai du skjønne milde… Utrolig lekker tunika. Jeg elsker Topshop. De har så mye fint til en grei pris.

Anonym sa...

Glamourjuristen (alias lilleo) vil bare tipse om en garantert fabelaktig konsert i Olavshallen (Trondheim) med Andsnes på fredag. Mozart, Lutoslawski.. Perfekt for en glamorøs fredag i mai-trondheim!

Glamourbibliotekaren sa...

Kari M: Tynne ullstrømper burde kunne brukes i ballerinasko! Tykke raggsokker er nok too much :) Og ullcardigan og kjole er definitivt en moderne klassiker - kombiner det med de tynne ullstrømpene, ballerinaskoene og litt tilfeldig oppsatt hår og du får en bohemisk chic look.

Beate: Absolutt, de har noen perler innimellom!

Lilleo: Herlig. Mozart #17 er så fin. Spennende med Lutoslawski, har aldri hørt han spille den før.

Populære innlegg