onsdag, juni 27, 2007

Dagens bok


En stund tenkte jeg å vente med å kjøpe denne til etter bursdagen min, i tilfelle noen kom til å gi den til meg i gave... men så fant jeg ut at jeg ikke kunne vente! Dette er virkelig en lekkerbisken av en bok - mange stillbilder fra filmene i tillegg til mer casual og ukjente bilder man ikke tidligere har sett.

7 kommentarer:

Anonym sa...

hei
den boksa ser fanatstisk ut. jeg har akkurat kommet meg gjennom en biografi om Edith Head som gjorde en del av kostymene til Audrey Hepburn. alltid spennende med litt input fra den kanten også. ellers er The dress doctor av E.H. full av sladder om Hollywood-stjernene. moro, men kanskje ikke alltid heeeelt sann.

Anonym sa...

Hvor får man kjøpt boken? Kun på nett? Selv en kulturelitistisk jurist som meg bør kunne investere i denne...

Glamourbibliotekaren sa...

Barbro: Det underlige er at Head vant Oscar for kostymene til Sabrina-filmen, når det faktisk var Givenchy som designet dem..

Juristen: Jeg så den på en eller annen bokhandel tidligere i vår.

Anonym sa...

hei
nå var vel edith head ekstremt god på å ta kreditt for andres arbeid... ser forresten at den første kommentaren miner proppfull av tastefeil.gremmes!

Anonym sa...

Bestilte meg denne på amazon nå. Havnet på ca 180 norske kroner uten porto. Gleder meg til jeg får den:)

Anonym sa...

Det er vel almennkunnskap for dannede mennesker å vite at Givenchy designet alt hun gikk i. Det vil si, i hvert fall om man kan kommentarer utenat, som Simon (Peter O'Toole) i "How to steal a million" når han kommenterer Nicole (Audrey)s vaskekostyme: "Well, for one thing, it gives Givenchy a night off".

Ikke at jeg gjenkjenner en Givenchy om det sto om livet...

Glamourbibliotekaren sa...

Hehe, ja, Peter O'Toole er stor i den filmen! Ellers designet ikke Givenchy riktig alt, men det meste fra og med Sabrina, vil jeg tro. Og de var nære venner resten av livet.

Populære innlegg