fredag, juni 01, 2007

Finn stilen: Juni


En slags hippie chic med sandaler og flagrende engelsk broderi passer bra i juni, når det ikke er knallvarmt (iallefall ikke ennå). Toppen er fra Anna Sui, de vide jeansene er fra Diane von Furstenberg, de superlekre sandalene er fra Marni (og hadde jeg ikke hatt angst for å ha reimer mellom tærne, skulle disse blitt sommerens innkjøp...), veska er en skuldervariant av Chloés Edith, parfymen er New Haarlem fra Bond no.9 (den beste av dem), det digre smykket er fra Chloé, øredobbene er fra Accessorize, og solbrillene er fra Oliver Peoples.

9 kommentarer:

kristin sa...

Å, det var lekkert! En luksusutgave av yndlingsstilen min forsommeren 2007,- jeg er å se i vide jeans med høyt liv fra Oasis, ulike hvite sjorter med mer eller mindre hippi-preg (de finnes jo i så mange butikker om dagen) og den kjære Elgin-vesken min i oak da.. Supplert med litt passende dingeldangel i ørene. Ps: Likte Diane von Furstenberg-buksene veldig godt, er de å få kjøpt i Oslo tror du? God helg og takk for en fantastisk blogg!

Glamourbibliotekaren sa...

Hei, litt misunnelig på Elgin altså.. :) Har ingen anelse om Furstenberg-buksene er å få tak i her - noen som vet? God helg! :)

Anonym sa...

Må berre henge meg på å si at de buksene var lekre !

Anonym sa...

Jeg har lyst til å komme med en liten utfordring for moroskyld: Det hadde vært moro å se hva du ville ha valgt for en "Finn stilen: goth". :) Det er selvsagt opp til deg om du tar utfordringen eller ikke. ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Guri: Ja, de er virkelig det. Det fins sikkert kopier et eller annet sted..

Elin: Don't get your hopes up :) Jeg liker utfordringer, men har ikke helt sansen for gothstilen...

Spis, løp, les sa...

Kjempelekkert antrekk, sånn vil jeg være i sommer :-)
Jeg trenger en romantisk hvit topp, vet du hvor i Oslo man får en slik?
Og: Noen snakket om jeans fra Oasis. Var der i dag men måtte gå skuffet ut. Hva heter modellen?

Glamourbibliotekaren sa...

Kamilla: Jeg har ikke vært på klesshopping på lenge, så jeg aner ikke dessverre! :)

kristin sa...

Jeansene jeg nevnte fra Oasis har ikke noe eget navn på nodellen, men er i grunnen ganske like DVF-jeansen på bildet- litt lysere i fargen tror jeg. Mulig modellen er utsolgt, det er nok en månded siden jeg kjøpte min (Oslo City-filialen).. Hadde lett i mange butikker etter vide jeans med høyt liv, og dette var de beste jeg fant. Er riktig fornøyd & har brukt dem mye! Ang. topper: Jeg har funnet noen rimelige og fine hvite topper (i bomull og lin) på Vero Moda og Zara denne sesongen, og en nydelig figursydd og litt mer eksklusiv hvit skjorte på Coast.

Glamourbibliotekaren sa...

kristin: Takk for tips! :)

Populære innlegg