fredag, juni 22, 2007

Glamorøs fredag


Jeg har fri - hvordan er deres fredager?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg hadde muntlig til hovedoppgaven i går og har dermed en fersk cand.polit i lomma og 50000 mindre studielån! Jeg har dessuten en lett hangover etter mousserende vin, øl og drinker i går, så dagen begynner glamorøst! Skal se til at glamourfaktoren på dagens kledsel er tilpasset til å vandre på klippene på Tjøme og varme nok til å drikke hvitvin mens jeg ser på havet i kveld! Jeg skal også forsikre meg om at min røde leppestift med jevne mellomrom setter et stort merke på min manns kinn!

Anonym sa...

Innelåst på kontoret og ser ut på knallfint vær! Nå er det i alle fall helg snart :)

Anonym sa...

I dag er det glamour med rød omslagsbluse og røde lepper, smale jeans med høyt liv, grå litt posete bolero og knyttekjede med perler i sort og sølv.
Dagen skal brukes til virtuelt kurs, sitter på jobb og snakker med folk fra hele Europa + to amerikanere. Litt snålt og litt gøy.

Anonym sa...

I dag har jeg på meg ny sommerkjole med blå blomster og perler i ørene. Etter jobb skal jeg lage bursdagskort til ei veninne også skal jeg pakke, for i morgen tidlig drar jeg på to ukers ferie på østlandet og vestlandet:)

Anonym sa...

Juristen er iført sort- og hvitprikkete kjole i sammenlignbar Audrey-stil, Diorparfyme, arvede perler, sandaler fra Roma, mens hun sitter på jobb med te og gjesper. Oslotur i går hvor Aktiv klassisk overtok myyye feriepenger fra meg, og årets lyseste natt ble svært lang..

Mari sa...

Jeg er midt i siste innspurt for innlevering av arkitektkonkurranse, så det er ganske komfortable klär på meg. Jeg er den eneste som jobber i Stockholm på en dag som denne. Men knallröde lepper har jeg, og i kveld blir det littegranne midsommarfirande med kjole og ballerinasko på.

Anonym sa...

Fredagen har ikke vært spesielt glamorøs, da jeg har stresset livet av meg for å bli ferdig til ferien, som i prinsippet begynner i morgen, men som i praksis nok ikke begynner før tirsdag... Men et lite glamourspørsmål: For en stund siden anbefalte du lipglossen Soirée fra Estée Lauder. Men hvor får man tak i den her i Oslo? Jeg har spurt både på Glassmagasinet og Steen & Strøm.

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: En glamorøs helg/St.hans/midsommar ønskes dere! :)

Sara: Grattis!! Well done! Nå fortjener du en glamorøs feiring!

Grammatiker: Den selges bare på Gimle i Oslo, så du får ringe dit og høre. (Det er limited edition)

Populære innlegg