tirsdag, juni 12, 2007

Gårsdagens fangst

Bronsesandaler fra Roots. Perfekt for den som ikke vil ha noe mellom tærne. Myke er de også.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Selv jakter jeg på sorte, små, enkle, solide og pene sandaler. Det er jo umulig å finne! *sukk*

Anonym sa...

hadde den samme fobien som deg i noen år. så kjøpe jeg meg birkenstocks med "sånn mellom tærene", og så ordna det seg etterhvert.

har du prøvd, eller tenker du at det ikke går? det er jo så mye bedre utvalg i de med noe mellom tærne.dsgkd

Glamourbibliotekaren sa...

Believe me, jeg har prøvd :) Jeg kjøpte et par kule sandaler i SoHo for noen år siden, men holdt på å tilte bare etter tretti meter. Aldri mer :)

Anonym sa...

Jeg var på ferie i fjor og hadde kjøpt mine første flip flop'er (med dings mellom tærne), og la ut på en litt for lang tur og fikk gangsår mellom tærne på hver fot, som etterhvert ble skikkelig store sår.

Da sårene hadde grodd prøvde jeg meg igjen, og de satt som støpt og er utrolig gode. Du må rett og slett gå dem inn - og får du gnagsår så la det gro og prøv igjen. Samme prinsippet som med Dr. Martens som alle skulle ha for noen år siden :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Pernille: Takk for tips, men det er uansett ikke noe behov for meg å ha slike sandaler når det finnes så mange fine uten :) Men det kan jo være oppmuntrende for andre lesere, så klart! :)

Anonym sa...

Mitt tantebarn (på den tiden 1 år) satte seg sporenstreks ned på stumpen og pellet ut stein, smuler, gress eller sokke-lo fra mellom tærne ca 1 sekund etter at fremmedlegemet fant veien dit. Jeg har det på samme måten, og kommer aldri til å bruke sandaler med noe mellom stortåa og stakkars småtærne. Aldri.

Glamourbibliotekaren sa...

Fruen: Amen! For min del er det på linje med stringtruser - som har samme betegnelse som slike sandaler på engelsk; thong. Ordet t.o.m. *høres* vondt ut! Naaah. Not for me :)

Populære innlegg