lørdag, juni 02, 2007

SykkelkurvSe på denne sykkelkurven, inspirert av gamle blondeduker... Jeg så den på DesignHouse Stockholm på Steen&Strøm forleden. Den er designet av Marie-Louise Gustafsson og er ikke veldig billig, men egner seg kanskje som en gave til nær familie, bryllupsgave eller noe? Kan også brukes til handlekurv, eller fylles opp med hundrevis av jordbær om man skal på sykkeltur og trenger proviant!

Jeg er litt usikker på hvilken av mine sykler den skulle passe best på. Kanskje ikke min hverdagssykkel; den lilla rustne gamle Meridaen med Donald Duck-ringeklokke. Heller ikke min superhippe blå hundreogfemtigirs Gary Fisher som jeg nesten ikke tør å bruke (iallefall tør jeg ikke sette den fra meg noe sted). Da er tredje alternativ den gamle fine damesykkelen fra DBS, pent brukt og med heklegreier over bakhjulet. Hvis den bare var i stand.

3 kommentarer:

Kaisa sa...

Hvilken av syklene dine får du festet den på? Ikke alle sykler er helt kurv-kompatible, dessverre. Og det å miste en kurv du har festet på styret i det du er i fart, det gir litt mer spenning i hverdagen enn godt er... (Jada, her erfaring.)

Og med mindre du får omtrent sveiset den fast, så tror jeg at jeg ville brukt den på den super-fancy sykkelen din. Folk stjeler alt mulig rart fra sykler, og det å miste en fin og dyr sykkelkurv er jo ordentlig surt.

Glamourbibliotekaren sa...

Hei, jeg tror ikke jeg skal kjøpe den - jeg kom på at jeg har vanskelig for å holde balansen når jeg sykler med kurv! Gjorde et tappert forsøk på å legge både de tjukke katalogiseringsreglene og den nesten like tjukke Dewey-klassifikasjonsboka oppi en sykkelkurv en gang, og vinglet noe fryktelig. Men denne blondekurven var jo FIN da :)

elin sa...

Ooooh! Gothsykkelkurv! :D

Populære innlegg