søndag, august 05, 2007

Dagens glamourtips: Tren!


Puh. Så var man i gang igjen etter tre uker uten trening. Formen synker veldig fort når man har ferie... og ikke engang har den daglige trimmen det er å gå til jobb. Heldigvis er det ikke så crowded på Sats nå om sommeren, så det kjennes ikke så veldig stressende å være der. Endorfiner som spreller i blodet, rosa friske kinn, og en bedre og oppreist kroppsholdning - tre øyeblikkelige resultater av en treningsøkt. I tillegg til den gode samvittigheten, naturligvis. Ergo er det mitt glamourtips for i dag!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm - det er ikke så verst dette heller; å jogge rolig langs en lite traffikert vei kantet med markblomster, med en svalende bris som lukter av hav og favorittlåtene på mp3-spilleren! Da får man frisk luft i tillegg......Noen fordeler har man tross alt ved å bo på et lite sted ved kysten!

Glamourbibliotekaren sa...

aaaah, høres veldig herlig ut!!

Anonym sa...

Hva med denne - kveldstur på grusvei - blomster og beitende kuer, min kjære ved siden.. Plutselig fant vi ut at vi ville se Aviator på NRK, ergo snarvei gjennom skog, over myr og bekk! I dag skal jeg ha fotterapi, håper leggene mine ikke stinker myrvann lenger...

Glamourbibliotekaren sa...

:D Lykke til! Forresten, Cate Blanchett var suveren som Katharine Hepburn i Aviator! Det er noen år siden jeg så den, men hun gjorde sterkt inntrykk.

Mari sa...

Jeg kommer rett fra fabelaktig fottur med to bibliotekarkolleger. Den kan nok best beskrives som alternativ glamour, men så flott! Så mitt treningstips mens det ennå er sommer, er: Ut i skog og mark! Sjekk for eksempel om turisforeningens lokalavdeling har turprogram for hverdagene, så kanskje du kommer til et sted du ikke har vært før. De som er heldige har også lokale turlag som har plassert ut kjentmannsposter, så kan man øve seg med kart og kompass også!

Anonym sa...

har hele sommeren oppsøkt Nordnes Sjøbad med fin utsikt til barndomsøya, Askøy, utebasseng er tingen, friskt og oppvarmet selv i sedvanlig og klassisk bergensregn

Silje

Anonym sa...

Plukk bær!! Det er mitt tips :)

For oss som bor i nord er multebærene nydelige nå og blåbærene er akkurat klare! Da får man trim, og etterpå får man også øvet seg i husmorfaget med sylting og konservering.

Populære innlegg