fredag, august 10, 2007

Feriefredag


God morgen kjære lesere! Glamourbibliotekaren hilser dere med et stort gjesp og en relativt tom hjerne. I nattkjole. Kan ikke huske en eneste plan jeg skulle ha for dagen, men jeg tror kanskje jeg skal kjøpe noen plater og se etter noen bøker. (Dessuten frister tiramisuen på Villa Paradiso... men aiai, sommerens utskeielser har satt sine spor, det er snart på tide å slutte å gi etter for slikt.) Men det å ikke ha noen planer er deilig, for i neste uke er det jo full gass med både jobbing, kammermusikkfestival og moteuke. Litt usikker på hvordan jeg skal få tid til alt. Nå: En kopp te.

Ha en fin fredag, både dere som ferierer og dere som er på jobb!

Update: Glamorøs fredag blir det allikevel, i kjole fra New York, sandaler, fine øreringer fra mormor, og parfymen er 80tallsklassikeren Benetton Colors for men (egentlig glamourgemalen sin, men jeg kjøpte den til han fordi jeg liker å bruke den selv...)

10 kommentarer:

Jenny B sa...

Äntligen är jag litet glamourös på en fredag! Jag har börjat jobba igen, och att klä upp sig litet hjälper upp stämningen. Jag har knallrosa topp, svarta vida byxor och svart kritstrecksrandig kavaj. Och så en blommig sidenscarf i en massa nyanser av rosa. Ikväll skall jag på teater: faktiskt Ibsens Hedda Gabler. Hurra, teatrarna har öppnat igen! :)

Anonym sa...

Te er definitivt en god måte å starte en fredag på. Selv tror jeg at jeg skal tusle over gata og kjøpe meg en kopp deilig dobbel soya latte. :D I kveld blir det Science Fiction-festival.

Anonym sa...

Har vært i jobb i hele 2 uker nå, og i dag var det grytidlig (kl. 8-10) internopplæring. Men jeg klarte å se passelig glamorøs ut, litt på pur F i grålysningen:
Brungrønn 50-tallskjole med knytebelte i brunt med hvite prikker, brune matchende sko med litt 50-tallsfasong og 50-talls kattøyesminke. Brunrosa leppestift.

Planen for i kveld er å spise sushi hos venner. I morgen blir det muligens den årlige oppryddingen i klesskapet...

Anonym sa...

Jeg feirer fredagen med en tur til frisøren. Feriehåret er ganske slitent, så det trengs absolutt. Bare det er nok til å sette meg i godt humør før helga!

Anonym sa...

Juristen føler seg egentlig litt kjedelig som alltid stiller i sort, hvitt og perler, men det er nå en gang tidløse klassikere! (Og vi jurister er gjerne nokså klassiske..) Ny te, bøker til høstens byferier og Brahms er innkjøpt for konsumering i helgen
:-)

Anonym sa...

Første fredag etter ferien er jeg faktisk småglamorøs... sukkertøystripete skjørt og sandaler, blondekantet trøye og tåkerosa cardigan. Oppsatt hår, perler i ørene og en liten sprut med Biotherms Eau d'energie... og jamen ble det kake til lunsj i dag også!!!

Jørn Roeim sa...

Mitt fredagsbidrag: http://aroundbooks.blogspot.com/2007/08/god-fredag.html

Anonym sa...

Ååå, husker Benettonparfymen fra 80-tallet, er det den i den sekskantede flasken?? Om så er, fås den fortsatt??

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Takk for rapporter, glamorøse mennesker!

Morbær: Flasken er mørkeblå og sekskantet! :) Dameparfymen var vel gjennomsiktig om jeg ikke tar helt feil. Man kan kanskje få tak i dem på enkelte nettbutikker som spesialiserer seg på "hard to find"-parfymer, men jeg har ikke sett disse på en stund.

Anonym sa...

Ja, dameparfymen var i klar flaske...skal sjekke litt rundt på nettet men tviler vel egentlig på om den lar seg skaffe så mange år etter... men men, skal aldri si aldri...:-)

Populære innlegg