fredag, august 17, 2007

Glamorøs fredag


God morgen!
Et høstlig bilde av Audrey i dag - jeg fikk sånn lykkelig høststemning da jeg gikk til jobb og
iPoden min plutselig spilte "Moving" med Supergrass, som jeg helt hadde glemt at jeg en gang la inn der. Jeg ble kastet åtte år tilbake i tid til høsten i andreklasse på bibliotekskolen, hvor jeg hørte på p3 hver morgen når jeg gikk til skolen - og da særlig de eminente programmene Holger Nielsens Metode og Karate, som altså ofte spilte denne låta. Musikk vekker minner!

Dagens planer er ikke helt klare - jeg fikk invitasjoner til moteukevisninger, men kjenner at jeg er litt lat. Helgen skal brukes til kammermusikkfestival i allefall! Og Glamourbibliotekaren stiller i dressbukse og figursydd skjorte, grønne yndlingsøredobber, Essie Tri-beca, Chanel Sirocco på leppene og dagens parfyme er parfymenes dronning: Chanel No. 5.

Litt luksuste på morgenkvisten har jeg også: "Thé sur le nil" fra tehuset Mariage Frères i Paris.

Ha en super dag, og kom gjerne med rapporter!

19 kommentarer:

Mari sa...

Idet jeg leste slutten av rapporten din gikk det opp for meg at jeg har glemt parfyme i dag!!! Å, jeg føler meg naken!!! har du noen instant trøst? Jeg var rett og slett for opptatt av å prøve å gjøre resten av meg fredagsglamorøs... Jeg innvier et spontankjøpt knelangt dongeriskjørt, kombinert (under sterk tvil) med et par 90-tallsstrømer jeg fant i skapet. Hvite med store blå og rosa roser. Hvit figurnær genser.

Huff, må iallfall få på lipglossen snarest. Jeg har funnet en jeg liker veldig godt, fra det ellers variable (etter min smak) merket Jasön. Jeg kan dy meg for mint(?)smak, men fargen Passion er fin!

Parfymeabstinenstrøst, anyone? Iallfall har jeg lært at jeg må ha et kriselager i kontorskuffen.

Jenny B sa...

God morgon! Jag är inte så glamouröst klädd just idag: jag har haft kjol eller klänning hela veckan, men idag är jag klädd för resa. Jag skall hälsa på min allra första barndomskompis, som har fått barn. De har swimmingpool, så där hoppas jag få ligga och ha det lyxigt i helgen!

Glamourbibliotekaren sa...

Mari: oioi, har du kanskje en håndkrem eller noe annet som dufter godt? Jeg har et par i min skuff til slike tilfeller, men det hjelper jo ikke deg akkurat nå. Du får springe ut til Judith i lunsjen og prøve noen nye parfymer :)

Jasön, altså helsekost-kosmetikk? Jeg tror jeg likte en Aloe Vera-bodylotion en gang..

Jenny: Men du skal jo sitte i en stillevogn på et tog og lese en god bok.. det er glamorøst på en fredag!

Mari sa...

Akk, nyjobben er LANGT unna parfymeriet. Det måtte være om de hadde noe i kiosken på sykehuset;) Men håndkrem får duge. Du vet ellers at jeg har én og bare én parfyme, så savnet er stort... Jeg burde kanskje prøve å variere litt.

Jasön er helsekostkosmetikk, ja. Jeg har hatt en håndkrem derfra som var grei nok, men fikk en forferdelig bodylotion som jeg advarer alle mot. Jeg arvet den av mine allergiske venner, men selv jeg som er heldig uallergisk ble helt stressa av den. Husker ikke hva den het, men flasken/tuben var orange. Stay away.

Glamourbibliotekaren sa...

Mari: Aha, jeg har sett den oransje i butikken. Det var den grønne jeg hadde.

Anonym sa...

I dag har jeg en smal jeanstopp med en stor rød krave og røde avlange knapper, smale jeans med høyt liv og røde ballerinasko. Kjøpte toppen i London, av en polsk designer som hadde mye fint. Diskret øyemakeup og røde lepper. (Som ikke matcher det røde i kraven helt, men jaja. Enkelte fordeler med å jobbe på en mannsdominert arbeidsplass, de legger ikke merke med nyanseforskjeller. ;) )
Planen for helgen er grilling med småbarnsfamilier i morgen ettermiddag og så innflyttingsfest "for voksne" på kvelden. Det blir bra, men litt lav glamfaktor på grillingen. Får ta igjen på festen senere på kvelden.

Anonym sa...

Endelig fredag for oss jurister også! Undertegnede stiller i grått og ny rosa, undertøysinspirert topp, Chanel- både parfyme og smykker, og har valget mellom rural eller urban helg. Dessuten er billetter bestilt til Trondheim kammermusikkfestival, ny bok og Vogue UK er innkjøpt:-) God helg!

Anonym sa...

Smale jeans og sort overdel, kombinert med røde sko og rød leppestift. Jeg hadde også en sterk høstfølelse i dag, og valgte derfor min "høst"parfyme; Chanel no.19.

Hurra for helg!

Bokomaten.. sa...

Ja, äntligen fredag! Idag skall jag gå direkt via jobbet till en fika med några gamla elever och därefter på popkoncert.:) Försökt klä mig lite popigt men ändå jobbseriöst. Gul t-shirt med en palm på och brun linnekjol med bronsfärgade ballerinas. Till detta lite svalare L'Eau D'Issey. Har äntligen en helg hemma i lägenheten att se fram emot för att kurera första-veckan-på-jobbet-förkylningen.

Linda K sa...

Fredagsfin i grå Tigerklänning med lite fyrkantig urringning och puffärmar. Svarta högklackade skor till det, och pärlor om hals och i öronen förstås. Har en fyrkantig parfymflaska från Ralph Lauren på jobbet, vet inte vad den heter! Rosa innehåll iallafall och luktar gott. trevlig helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa, juristen og Pip: Dere høres veldig fine ut alle tre! :)

Bokomaten: Really? Første-uke-på-jobben-forkjølelse, er det en vanlig ting? Jeg sitter her og drikker litervis av te med honning og spiser halspastiller og kjemper mot forkjølelsen selv... kanskje jeg lider av det samme som deg! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Linda K: Ååå, din outfit er så lekker! (alle sammen, gå inn på Lindas blogg og se selv!) Virkelig glamorøst på en fredag! Parfymen er kanskje Romance?

Nanne sa...

Har også glemt parfyme, men har heldigivs en liten flaske parfymert bodylotion liggende i en skuff på jobben, så jeg berger meg.
Klassisk i dag med sort capribukse, sort kortermet topp og gyldenbrune pumps. Lett makeup (et snev av foundation, mascara og bringebærrød leppestift)og gull øreringer (always).

Bokomaten.. sa...

Japp, när man kommer tillbaka till jobbet och träffar alla baciller och virus på en gång som folk samlat på sig. Lovar att jag kommer få en omgång till om en vecka när alla barnen kommer tillbaka till skolan.. Honung i téet är gott, kanske skulle ta med en burk hemifrån..

Glamourbibliotekaren sa...

Nanne: Parfymert bodylotion er kjekt å ha! Jeg har en herlig gardenia-lotion, en lavendel-håndkrem og en "warm vanilla sugar"-krem fra Bath&BodyWorks liggende i skuffen min her. Yum!

Bokomaten: Aha.. og særlig når man jobber i bibliotek og møter mange mennesker og tar i mange bøker/tidsskrifter/cd'er som hundrevis av mennesker har tatt i før.

Anonym sa...

Min kollega og jeg har hatt glamorøs lunsj på restaurant.

I morgen blir det glamorøs lørdag...

Linda K sa...

nej inte romance, en skom kom senare. Ett enda ord, som jag glömmer bort jämt...

Glamourbibliotekaren sa...

Style? Eller heter den Lauren Style? Rosa og firkantet med svart topp?

Anonym sa...

Blir ikke så veldig mye glamor her i helga, men har vurdert å kjøpe cd`n med "time to say goodbye" av Andrea Bocelli. Noe av det nyyyydeligste jeg har hørt!!

Populære innlegg