mandag, august 27, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Japan


Hej.
Jag sitter och småsurfar runt lite efter tips på vad min pojke skall köpa hem åt mig när han åker till Japan (bl a Tokyo) om en vecka för att jobba.. Någon idé? Något bra tips på Tax-free-fynd också? (Han åker via Köpenhamn). Din blogg är en skön och glamourös andningsplats när man får en stund över på jobbet.. Tack så hemskt mycket för att du visar att man kan vara glamourös och bibliotekarie samtidigt..;)

Bokomaten

Hei!
Når det gjelder taxfree i København, har de merket Origins der til litt billigere priser enn i Norge i allefall. Jeg liker deres Night-a-mins nattkrem, alle A Perfect World-produktene (inneholder hvit te), og de nye mørkegrønne Plantidote-produktene til ansiktet. Du får surfe litt rundt på hjemmesiden deres og skrive en liten handleliste.. Ellers har de MAC der, så hvis du har lyst på en ny leppestift kan du jo be han kjøpe den som heter Sophisto eller Viva Glam IV (altså nr. 4 - det finnes seks forskjellige Viva Glam, men nr. 4 er finest). Når det gjelder Japan, får vi nok en gang spørre leserne da jeg ikke er spesielt bevandret der!

Og takk for hyggelige ord - hvis bloggen min bidrar til å gjøre hverdagen mer glamorøs for dere, har jeg jo virkelig nådd mitt mål!

Mvh Glamourbibliotekaren


6 kommentarer:

Spis, løp, les sa...

Det har kommet mange fiiine butikker på Kastrup i det siste, så hvis kjæresten har god tid er det bare å begynne på listen. De har Mulberry-butikk der som ofte har fine vesker på salg. Merket Soaked in Luxury selges også. Kanskje du burde finne hjemmesiden til Kastrup og se nærmere etter? Motemagasiner koster en formue her hjemme, men de kan være billigere i utlandet, så det er også noe og ønske seg.
Japan har jo mye bra hudpleie også..
Takk for en glamorøs blogg forresten!
Glamourbibliotekaren er et av dagens høydepunkt!

Kamilla :-)

Anonym sa...

Hvis du har en ganske oppegående kjæreste som kjenner deg godt, og han får litt tid til overs kan han kanskje finne noe spennende i japan også. mannen min har vist seg å være atskillig flinkere når han ikke har med ønskeliste. det resulterte i fantastisk silkesjal fra Kina forrige uke, og både sko og vesker ved tidligere anledninger. Taxfree-ønsker kan heller være løsningen på vei hjem.

Anonym sa...

Tokyo er en super by, men akk så dyrt! Prøv å sats på japanske merker som Shisheido og Kanebo. Ellers er det jo veldig mye spisepinner og servise som er flott.

Jenny B sa...

En Bathing Ape-tröja skulle jag gärna ha som minne av Japan!
Och makeup-märket INOUI finns bara i Japan. Dess grundare, Dick Page, är numera makeup-designer för Shiseido, om jag hört rätt. Om det finns INOUI-produkter kvar, så kan det ju vara kult att ha en ögonskugga som inte säljs i Europa!

Anonym sa...

Det er dessverre ikke bare-bare å handle Kanebo-produkter i Japan. Jeg bruker Sensai Silk-serien deres til vanlig, men den fører de ikke i Japan. Den er for hvit hud. Men de er store på bleke-krem på hjemmemarkedet... Sminke og hårpleieprodukter er det greiere med.

Det beste å handle i Japan er slogan-shirts. Japanere er utrolig glade i å skrive ting på engelsk, selv om ordene de bruker ikke gir noen mening. Det er mye zen i en t-skjorte... (Min favorittgenser har bilde av en katt, med teksten "Olfactory - Carry off me".) Og min kjære fikk en fin genser av sin vertsmor da han bodde der. Den var lilla og hadde teksten "A... hole buddy". (sensurert her)
Slike t-skjorter finner man nok mest av i Harajuku, som er et utrolig kult og merkelig sted.

Ellers er det utrolig lett å oppdrive pen hårpynt, spisepinner, bomullskimonoer og andre fine gaver i de fleste butikker.

Skal tenke litt mer på hvor jeg fant unike ting da jeg var der i våres. :)

Bokomaten.. sa...

Vad gulliga ni är! T-shirts är alltid kul souvenirer också. (Bape, vilken bra idé!) Och bra att påminna om tidningar. Vogue är ju på tok för dyr annars och kostar plötsligt som en vanlig tidning på flygplatsen.:) Ätpinnar och kimono köpte jag själv i våras i Beijing men lite annat smått kan kan han få hitta själv.:) Smink kan han tyvärr inte hitta.:) Om jag inte säger exakt så det får bli min beställning på tax-freen isåfall, hehe.

Populære innlegg