onsdag, august 15, 2007

Letterman ut, Jon Stewart inn


Det ser ikke ut til at Letterman kommer tilbake på norske skjermer på en stund... Tragedien var stor da han ble tatt av her i Norge for snart et år siden. Erstatningen som ble lovt, kom aldri. Men nå skal NRK2 (og NRK3 i reprise) sende Jon Stewart istedet - det er jo et ganske annet show enn Letterman, men absolutt severdig. Sendestart: September.

På bildet over hadde jeg akkurat sett en tennismatch på 53rd street mellom superdupertennismester Roger Federer og Gwen Stefanis rockemann Gavin Rossdale. Alt i regi av King David Letterman and his men.

Update: Jeg kan jo like gjerne legge ut bilde fra selve matchen også da. Roger Federer med pokalen sin i lilla skjorte, Gavin Rossdale i svart hettejakke med hvite armer. Alan Kalter, Late Shows rødhårede forfører og annonsør, står bak det gule båndet til venstre. Biff Henderson, stage manager med en god del bisarre reportasjer på samvittigheten, kan ses i inngangsdøra til venstre.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jon Stewart på NRK2? Så bra! Har pleid å se på på Canal +, fint at det kommer på en "vanlig" kanal. Håper bare episodene ikke blir altfor gamle innen de blir sendt her.
Jeg for min del foretrekker "The Daily Show" framfor Letterman, selv om Letterman har sine gode sider også. Selv om det er mye tullball på Daily Show, hender det ofte de har ganske bra gjester, noe jeg ikke har opplevd så mye på Letterman. (Kanskje jeg har sett for lite Letterman?)

Glamourbibliotekaren sa...

Det er jo to helt forskjellige show egentlig; og vanskelig å sammenligne. De som har protestert på Letterman i media her i Norge, har helt klart ikke tatt ironien, så jeg mistenker dem for ikke å ha sett noe særlig på det. Men det blir moro med Jon Stewart altså, jeg savner virkelig et talkshow på kveldene.

Anonym sa...

Gleder meg til Jon Stewart jeg. Men NRK skulle jo kjøpt inn The Colbert Report også...

Thinguma Bob sa...

Vet om mange som savner DL! Letterman er et helt unikt show. Jeg tror nok Letterman og Stewart ler av de samme vitsene, men de vitsene har Letterman laget. Heller Stewart enn ingenting, men jeg gleder meg til den dagen man kan sette sammen sin egen tv-kanal. Bor i blokk i Oslo, og får ikke handle parabol for å se på CBS, svensk TV400 eller dansk TV2 Zulu(!).
Vet noen om andre kanaler som sender showet?

Glamourbibliotekaren sa...

Nei, jeg vet om bare de du nevnte. Irriterende altså. Døyver smerten og savnet ved å se Letterman på youtube iblant, men det kan jo ikke sammenlignes.

Anonym sa...

Jon Stewart er tidenes beste talkshow-vert!!!! Ingen slår han!!!!!

Populære innlegg