onsdag, august 29, 2007

Salvador Dali Classique


Denne er en av åttitallets store slagere. Jeg fikk en bitteliten miniatyrflaske en eller annen gang rundt 1990, og den falt absolutt i smak. Siden har jeg kjøpt to vanlige flasker av den (og brukt opp én). Det var den første Dali-parfymen, og flasken som er formet som en munn, med en kork formet som nese, var ganske eksotisk på den tiden. Senere kom det mange flere Dali-parfymer, alle med nese og munn i en eller annen form, men denne aller første er nok også den aller beste. Av de andre er det egentlig bare Laguna og Dalissima jeg liker.

Den er i familien krydder/blomster, og for meg er det virkelig den perfekte høstparfyme. Men det er det jo så mange som er...

Toppnoter: Mandarin, basilikum, bergamot, aldehyder
Hjertenoter: Liljekonvall, rose, tuberose, irisrot
Basenoter: Narcisser, sedertre, vanilje, sandeltre

8 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, nå fikk jeg skikkelig flashback! Hadde helt glemt den parfymen... jeg brukte den masse, og på omtrent samme tid som Laura Biagiottis "Roma", kan det stemme? Eller var det LouLou...?Hehe, morsomt med 90-tallsparfymene :)

Glamourbibliotekaren sa...

Begge to, kan jeg tenke meg! Alle tre ble lansert på slutten av 80-tallet, og har igrunnen litt til felles.

Anonym sa...

"Roma" var min favoritt på videregående. Min første ordentlige parfyme etter år med "Date" i assorterte farger. Husker også at moren min kjøpte Dali-parfymen på slutten av 80-tallet. Det var noe av det kuleste jeg noensinne hadde sett!

Anonym sa...

Denne hadde jeg også! Flasken er tom forlengst. Tror jeg har flasken ett eller annet sted, dersom jeg ikke kastet den i flyttekastingsryddingskaoset i vinter.

Glamourbibliotekaren sa...

Det beste er at den fremdeles er i salg! :)

Anonym sa...

Vet du hvore man kan kjøpe salvador dali-parfymer?

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg tror de skal ha dem i velassorterte parfymerier - det er ikke sikkert de har alle, men jeg mener bestemt at de finnes fremdeles. Ofte på de nederste hyllene siden de ikke er de "hippeste" :)

Catharina sa...

Salvador har vært min favoritt i mange år helt til jeg valgte å eksperimentere med andre lukter. Nå vil jeg tilbake til den, og den er jo nesten umulig å finne. Altså, denne flasken.

Populære innlegg