søndag, september 09, 2007

Balansegang

Altså. Noen ganger er det veldig lite som skal til før man vipper over fra chic til ...weird. Jeg nevnte det vel såvidt da jeg klippet meg sist - når man har pannelugg og i utgangspunktet samme frisyre som Jane Birkin, hender det at man våkner opp en dag og ser ut som noe helt annet. Robert Wells, for eksempel. Eller Roland Cedermark, bare med litt lenger hår. Høydepunktet kom en morgen da luggen min stod rett opp og jeg minnet om Triztan Vindtorn.

Eller i vår, da jeg skulle i bryllup iført min elskede ungpikekjole fra 50tallet. Jeg satte opp håret i en french twist, stramt og flott - og steg ut av hårsprayskyen seende ut som Dronning Sonja. Til tross for kjolens unge ynde! Flott dame absolutt, men hun er mer enn dobbelt så gammel som meg. (I neste bryllup satset jeg på utslått hår med krøller, som noen av dere kanskje husker. Bingo!)

Eller nå i dag. Jeg er iført grå dressbukse og svart genser, og håret er oppsatt i en knute bak, luggen til side - så det ser ut som om jeg har kort hår forfra. Jeg skulle løpe ut for å kjøpe avisen, slengte på meg en grå blazer - Helloooooo Hillary Clinton.

Damnit.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Skjønner akkurat hvordan du har det, selv med mitt kort-korte hår. På en virkelig ille dag er deg ikke langt unna Sheena Easton og åttitallet.
Kan noen ganger se klær i butikken som jeg tenker at er fine, men får plutselig et flash til en lærer eller kollega som kler seg akkurat i slike klær... Og da er det gjort! Får bare gå videre.....
Men du er jo heldig som er så snarlik sterke og intelligente damer da! :-D

Glamourbibliotekaren sa...

Haha, Sheena Easton!! Ja, jeg er snarlik sterke og intelligente damer som Roland Cedermark :)

Anonym sa...

He, he, ikke like heldig med mine komplimenter bestandig. Prøvde kun å gi deg en liten oppmuntring. :-)

Glamourbibliotekaren sa...

I know ;-)

Anonym sa...

hehe... det er ikkje alltid så lett nei.. finkjolar og frisyrar som er fine i teorien kan fort bli merkelige i praksis. og då har eg sjelden tid til å finne eit alternativ.. nydeleg kjole, forresten!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk! Jeg er så glad i den, og har brukt den i fem(!) brylluper. Dog med mer vellykkede frisyrer!

Anonym sa...

Lurer på om jeg har sett han Triztan på flyet fra Stockholm i sommer. Da hadde han en fin hårbøyle på seg. Kanskje du bør holde deg unna hårbøyler på bad hair days, så for sikkerhetsskyld. ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Note to self - vekk med hårbøyler. Takk for tipset! :)

Populære innlegg