mandag, september 03, 2007

ggggghhhhhhh



Det er ikke min intensjon å disse noe eller noen her i bloggen. Men nå kom jeg over det nye programmet om mote på Tv3... :

Til dags dato det mest hjernedøde jeg har sett på norsk tv. Og jeg som trodde TV2s God Kveld Norge tok kaka.

Must. Wash. Eyes. And. Ears.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Å herregud ja! Det er alt jeg har å si...

Caroline sa...

I hear ya! Off jeg måtte skru det av.

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg ropte til tv'n - det tror jeg aldri jeg har gjort før.

Anonym sa...

Det var rett og slett flaut.

Anonym sa...

Synes Absolutt klarte seg ok i sin tid jeg ; )

Glamourbibliotekaren sa...

Guri S: Aha. Jeg har blandet programtitlene. Det var "God Kveld Norge" jeg mente... No offense :)

Anonym sa...

har bare sett reklamen for programmet,og bare den sier sitt. hvorfor skal alle sånne program være så utrolig fordummende??
nå starter jo TvN med sin nye kanal "for kvinner", som jeg har bestemt meg for å boikotte helt! Jeg vil ikke at jeg som kvinne skal assosieres med en tv-kanal hvis eneste form for nyheter er kjendis sladder..
tror nesten jeg skal la tv'n min stå på hele døgnet på nrk2, bare for å veie opp... er forresten veldig spent på den nye profilen deres, har ikke rukket å satt meg inn i det..

Glamourbibliotekaren sa...

Anette: Vet du ikke at vi kvinner bare er interessert i kjendiser, sjokolade og shopping? :)

Anonym sa...

Jeg så faktisk hele programmet, men jeg tenkte hele tiden på at programlederen virket utrolig uproff... Fikk igrunnen ikke med meg så mye av innholdet.

Anonym sa...

Produksjonen så også billig ut? Veldig trashy, sprikende og se&hør-aktig. De skulle heller siktet mot å lage et program om mote slik Safari gjør om kunst på NRK.

Anonym sa...

Hehe, none taken ; )

Spis, løp, les sa...

Jeg sitter faktisk og rødmer ennå. Det der var pinlig dårlig. Både faglig, innholdmessig og ikke minst framførelsen.. Få det vekk!

Glamourbibliotekaren sa...

Guri S: Mens jeg først har deg her... Jeg la merke til at du flere ganger hadde en veldig lekker og temmelig knallrosa lipgloss i tidligere nevnte (dvs feilnevnte) program - og kanskje jeg nå endelig får greie på hvilken det var? :)

Stine og Kamilla: Det er veldig synd at man alltid må forbinde mote med kjendiser, kortlivede trender og "what's hot & what's not" - tenk om det heller kunne handle om stil og være litt mer intelligent. Dette bygger jo bare opp under fordommene om at moteinteresserte er overfladiske og dumme i hodet.

Anonym sa...

Anette: Slik jeg har forstått det, blir det mer likheter mellom NRKs radio- og tv-kanaler. Altså at NRK1 har en radiosøster som heter P1, NRK2-P2 og NRK3-Petre. Jeg er dermed også spent på "den nye profilen" på NRK2. Heia NRK sånn generelt, i grunnen!

Så spørs det om NRK mP3 får noen tv-søsken da... *grøss*

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg håper virkelig ikke de tenker å samkjøre radio og tv på den måten. Blir NRK1 så dølt som P1 blir jeg lei meg... men jeg kan tenke meg de bare brukte det som en "lignelse" for å forklare folket at NRK2 skulle ha mer aktualitet og NRK3 var mest for ungdom.

Anonym sa...

Hmmm...ikke sikker, men tror det må ha vært en fra Shiseido, bruker veldig mye av det i TV2 : )
Nydelig blogg, by the way! Fabelaktig inspirasjon!

Glamourbibliotekaren sa...

Guri S: Tusen takk! :) Hyggelig å høre. (Og Shiseido har mye lekkert!)

Populære innlegg