mandag, september 24, 2007

Finn stilen: Sommerkjole om høsten


Da jeg så denne fine blomstrete kjolen fra TopShop, fikk jeg øyeblikkelig en visjon... og dermed måtte jeg ut på nettet og finne det jeg så for meg: Søt kåpe fra Miu Miu, oxford-inspirerte pumps fra Skoringen, Chloés Maggie-bag, grå strømper fra Ellos, beret og hansker fra Accessorize, Fracas-parfyme, grønne antikke øredobber fra Anthropologie - og som fargeklatt i alt det svarte er man nødt til å ha røde lepper! Leppestift fra Dior (farge dessverre ukjent).

5 kommentarer:

Anonym sa...

såå nydelig! Jeg har lett etter TS kjolen på nettbutikken deres, men finner den ikke. Hvor kan man få tak i den??

Glamourbibliotekaren sa...

Den er kjempefin! :) Jeg fant heller ikke kjolen igjen hos TopShop i går da jeg lette, så jeg vet ikke hvor du får tak i den. I England kanskje...

Bokomaten.. sa...

Skall genast in på Top Shop hemma och kolla.:)

Anonym sa...

Kjempefin collage. Nytt spørsmål: jeg har kjøpt meg ny losjakke fra Bruuns Bazaar. Den er knallrød og jeg er dypt forelsket. Problemet er å matche den med noe annet enn svart og jeans evt mørkeblått. Noen tips? Collage hadde vært überflott, hvis du hadde giddet:)

Glamourbibliotekaren sa...

Tja, vær forsiktig med grønt i allefall, rødt og grønt sammen kan bli litt hagegnom-aktig. Men hva med brunt? Jeg synes rødt og brunt er veldig fint sammen. Og grått, ikke minst!!

Populære innlegg