fredag, september 14, 2007

Glamorøs fredag


God morgen! Glamourbibliotekaren tyvstartet denne uka ved å gå tidlig fra jobb i går for å gå på dagkino og Pascal - men det er glamorøs fredag i dag allikevel, fortvil ikke! Grå dress og svarte dress-sko, YSL Rive Gauche, røde lepper og den nye neglelakken + Givenchy-øredobber er dagens glamorøse tilbehør. Gikk en annen vei til jobb og fikk litt ekstra høststemning. Koselig, anbefales! Nå: Rød te og The Singers Unlimited på spilleren. Planer: Sniffe på parfymer og gå på filmpremiere. Ellers: Tv-slavehelg - se alt jeg har TiVoet i det siste; Leno, Conan O'Brian, Jon Stewart, MADtv, Days Of Our Lives, Tilbake Til 90-tallet... det hoper seg opp. Lese Hemingway, Gramophone og New York Magazine. Være lat. Drikke te. Fortsette min ferd gjennom cd-hyllene. Sløve.

Det blir mange slike kvelder i høst. Ah, the sweet sorrow of being the lonely wife of a musician...

Ha en fin dag alle sammen! Og følg med utover dagen, det kommer mer.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Den stadig voksende magen (Gravid) gjør den glamorøse hverdagen mer utfordrende... Har jeg nå nyklippt/stripet hår. Sjokolade brun ullkjole, dyre strømper og lange brune ridestøvler.

Høstsminke fra Lancome. Klar for en dag i butikken.

Jenny B sa...

Jag skall också ha en TV-kväll ikväll. Det känns helt rätt, och jätteskönt med en ganska lugn helg framför sig. Jag har rosa-beige-vit topp, svarta byxor och skor och rosa läppstift, samt doftar fräscht av Christian Lacroix Bazaar.

Anonym sa...

Startet helga tidlig i går, kafétur og frisørtime. I dag har jeg fri og planlegger enda mere kafékos med meg og bare meg! Deilig å sitte alene med avis og magasiner og bare se på regnet og folket. Høsten er fin den.

Er litt glamorøs i dag, med min nye sveis, det ble lugg som planlagt :) Har Essie wicked på neglene, jeans og ny Fillipa K cardigan.

Ellers er jeg helt alene hele helga, da jakta jo er i gang. Så det blir SATC maraton tror jeg :)

Anonym sa...

(høy)gravid her også, i fin filippa k wrap-kjole og grå, nye acne støvletter. Og McQueen skjerf. Humøret er på bånn, men det blir deilig med helg.. og romantisk middag i kveld.

Anonym sa...

Juristen elsker høsten, gyldne blad på trærne, brennhet høstte og blåser i regnet! Usedvanlig travel dag, men stiller glamorøs på alle møter iført LBD, svarte og hvite, svært høyhelte sko, perler, røde lepper, Poison og vaniljeparfyme. Helgen forbeholdes skogturer, kafé og middager:-)

Anonym sa...

Jeg maler dagen rød i dag. Knallrød kina-bluse under en grå ullkjole med div. detaljer, grå strømpebukse med sort mønster og sorte sko, røde lepper og røde negler.
Neglene må gjøres omigjen etter jobb. Dekket over fransk manikyr som har skallet litt av med et strøk av hurtigtørkende rød lakk. Det ble litt Monet-aktig: ser finest ut på avstand. Nok en gang er det kjekt å jobbe sammen med flest menn, de legger ikke merke til dårlig neglelakk på avstand i samme grad som damer gjør...

Plan for helgen: hjelpe venner med å flytte, pakke ned bokhyller og se på sesong 3 av Battlestar Galactica.

Anonym sa...

Høsttid = strikketid.
Her http://www.kimhargreaves.co.uk/
er det kanskje noe som faller i smak også for glamorøse bibliotekarer?

Ha en fin fredag!

Glamourbibliotekaren sa...

Butikkjente: Ah, brunt høres veldig fint ut! Så litt på Lancome i går, mange fine leppestifter i høst..

Jenny: Vi kulturjunkies må ha litt lugne kvelder i blant! :)

Ingeniør: Høsthelg + tvserie-marathon = perfekt!

Anonym: Opp med humøret! Helgen er her! :)

Jurist: Høsten er best! :)

Kaisa: Takk, nå fikk jeg "Vi maler byen rød", altså Danmarks bidrag til Grand Prix 1989 på hjernen! :-D

T: Takk for tipset! :)

Bokomaten.. sa...

Helt klädd i svart idag med små pärlörhängen. Idag skall jag på boksignering då Neil Gaiman är i stan! Var på filmpremiär av Stardust igår då han var där på frågestund efteråt. Fantstiskt. Får räcka för kvällen som sedan skall spenderas med min älskling som återvänt från sin Japanvistelse. Skönt att inte vara gräsänka längre..

Anonym sa...

Det mest glamourøse jeg kan komme på denne dagen, er at dyna mi er laget av ordentlig dun. Snufser og hoster og er slett ingen lekkerbisken verken å se på eller snakke til. Lyspunktet får være at jeg tross alt vil ha selskap (som alltid), og at det derfor blir deilig med helg!

Anonym sa...

Tidenes mest uglamourøse fredag.
Fest på jobben til langt på natt,tre timers søvn...og så på jobb. Svarte slacks, svart bluse, røde sneakers, et strategisk plassert hårbånd og masse concealer.

Blir rimelig lavt aktivitetsnivå på meg ikveld. Får endelig NRK 3 på analog kabel, og håper det er noe å se på!

rita sa...

Ikke så værst glamorøs i dag; hadde filmkveld med venninner i går, så Almodovars Volver i stua med Trondheims beste kebab som tilbehør.

Ble litt sent, men stiller i jeans og blågrønn omslagsgenser, masse store sølvsmykker; grå øyeskygge "Tatou" og kald rødrosa leppestift "Romance"; begge fra Chanel.
Feminité du Bois ble dagens parfyme.

Ut på en times tur når sola var framme en tur.

Sushi har min mann lovet meg, han er innmari god til å lage det...og litt hvitvin til er heller ikke å forakte.

Så må jeg se litt på NRK,sesongen begynner jo igjen nå...

Glamourbibliotekaren sa...

Bokomat: Nå, ble det japan-presenter på deg?

Frue: God bedring! :)

Journalist: Håper formen er bedre! :) Concealer er en kvinnes beste venn enkelte dager...

Sykepleier: Chanel makeup er tingen!

Faustina sa...

Glamorøs fredag er en av ukas høydepunkter. Mangler dessverre både velutviklet garderobe og stilsans, men man prøver! Moro er det lell. Meget fornøyd med romantisk bluse fra La Redoute og "pin striped" grafittgrå bukser kjøpt på outlet på Furuset. Strikket blågrønn jakke med volang holdt på varmen (høst nå). Feiget ut med Elizabeth Arden 8 hour cream lipstick, Honey.

Bokomaten.. sa...

Visst fick jag lite presenter.:)Lite ax-free-shopping (hade några ögonpennor jag varit sugen på ett tag), lite japan-kitch och 2 GLOBALKNIVAR! En kniv bara för att skära tomater! Underbart.:)

Glamourbibliotekaren sa...

Bokomat: Grattis! :) Høres ut som om han er flink til å kjøpe presanger!

Populære innlegg