fredag, september 28, 2007

Glamorøs rød fredag

Audrey i rødt


God morgen alle sammen! Sola skinner og Stevie Wonder synger på glamourkontoret! Glamourbibliotekaren stiller i rødt cardigansett, røde lepper og røde negler, smykker fra Tiffany's og Coco Chanel.

Deilig med helg igjen - en rolig fredagskveld etterfølges av lørdag med jobb, te med venninner og konsert med Kringkastingsorkesteret, og på søndag har vi invitert til Sunday Brunch. Meny må planlegges!


Ha en fin dag alle sammen!

17 kommentarer:

Anonym sa...

Her går det også i rødt.
Rød Asia-inspirert kjole i bringebærrød lin, sorte bukser og sort bolerojakke, sorte strømper med røde prikker.
Særs lite glamorøs start på dagen, leiligheten vår er på sitt aller mest rotete ever, etter dager med nedpakking av ting og tang. Helgen vil gå med til å skape orden i kaoset og sette på lister på kjøkkenet. Whoho...

Mari sa...

Her i Finnmark er det høyhalser som gjelder i dag. Rød, selvfølgelig. Og hyssingsmykker med røde steiner.

I dag har jeg planlagt etterlengtet sofakveld! Har noen lest Kronprinsessen av Hanne-Vibeke Holst? Fortell meg gjerne om den er et godt fredagsfølge (og om den er god opplading til mitt første kommunestyremøte noensinne).

Anonym sa...

Jeg skulle gjerne hatt røde klær i dag, men siden jeg ikke bor sammen med klærne mine, har jeg valgt det som er nærmest: Oransje.

Det var så bra å se at store deler av avdelingen var rødkledte i dag.

Glamourbibliotekaren sa...

Siri: Oransje er flott; da støtter du også de tibetanske munkene og Dalai Lama! :)

Anonym sa...

Her er det rød kjole med svart strømpis (og svart cardigan når det blir for kjølig med nakne ermer). Vilvinen rødmer i solidaritet den også, borte på brua :)

Anonym sa...

Juristen stiller i rød cardigan, nytt grått tweedskjørt i skolepikestil, samt røde Mary Janes, perler og Chanel no 5. Solen skal skinne i hele helgen, kafé, ny musikk, bøker og turer i marka venter:-) Vi er heldige som bor i et land hvor vi kan "demonstrere" fritt iført rødt!

Anonym sa...

Etter å ha enevendt x antall plastikkposer(er på flyttefot) fant jeg en rød babydolltopp. Til den har jeg gråe jeans og svarte støvletter. I kveld skal jeg gjøre noe så uglamorøst som å vaske ut av huset vi har leid. I helgen blir det besøk av familie og cafèturer.

A sa...

Hei!

Jeg er hjemme med sykt barn i dag, og særdeles lite glamorøs. Men - rød t-skjorte er i allefall på plass. Og rød lippgloss. På jobben har flesteparten på seg orange t-skjorter i dag :-)

Anonym sa...

Kremt.. jeg har ingenting rødt som passer min høygravide kropp.. med skam å melde.. men har sko med litt rødt på.. huff.

Startet dagen med deilig, deilig trening og har en finfin helg foran meg. Svart knelang kjole, svart kasjmircardigan, søte småsko. Trench utenpå og kaffiyeh skjerf. Føler meg egentlig ganske fin :-) Fant du noen parfymer forresten? Jvor mange har du tilsammen? ;-)

Anonym sa...

Her er det rød ullgenser og svarte bukser. Ikke spesielt glamorøst, men jeg tror kanskje ikke burmeserne bryr seg så mye om akkurat det. Jeg var glamourøsere i går - dette er en sånn fredag hvor jeg vet at jeg må jobbe hele helgen, og det er ikke så veldig glamourinspirerende.
Ellers vil jeg henstille til Glamourbibliotekaren om å sjekke lenken under - der finner du nemlig den perfekte parfymen for deg, nemlig parfymen 'in the Library' - den deilige duften av bøker!
http://www.cbihateperfume.com/CBinthelibrary.html

Glamourbibliotekaren sa...

Jo takk for det, grammatiker! :) "I hate perfume"-parfymene er morsomme. Jeg tror kanskje jeg har skrevet om denne en gang, eller kanskje jeg bare tenkte på det. Mange av dem er veldig fine, faktisk. Klassisk Brooklyn! :)

Anonym sa...

her går det i röd kjole med hvite prikker. Den er perfekt både for glamoröse fredager, solidaritetsmanifestasjoner og nesten alt mulig annet også. Dessverre erdet nesten ingen som vet at man skal ha rödt på seg her, så jeg er den eneste.

Anonym sa...

Ja, jeg er jo ikke forbauset over at du med din parfymekunnskap kjenner til den. Kanskje den er noe for meg, forresten, som synes parfymer er ubehagelige og nysfremkallende. Men duften av bøker nyser man kanskje mindre av, særlig hvis det er grammatikkbøker involvert. Det forutsetter selvsagt at parfymen ikke er tilsatt bokstøv..! God helg og god søndagsbrunch - det høres koselig ut.

Glamourbibliotekaren sa...

Grammatiker: De burde jo absolutt lage undergrupper av denne parfymen! Grammatikkbøker, skjønnlitteratur, kunsthistoriebøker.. Noe for enhver smak! :-D

Lisa Maria sa...

Kan du linke meg til den posten om da du klippte deg? Og om hvem du kunne likne på om luggen din ikke er som den skal være osv. Leste det for en stund siden, men jeg finner jo ingenting her inne lengre, for du har fått sinnsykt mange poster. :) Hvor lenge har du blogget?

Glamourbibliotekaren sa...

Lisa: Du kan finne igjen postene både i arkivfunksjonen (klikke på hver måned i margen til høyre) eller under emneordene. Jeg setter emneord på alt, så det skal være lettere å finne igjen. Det jeg skrev da jeg klippet meg, står under Skjønnhet (og august). Den tulleposten om hvem jeg "ligner på" når jeg står opp, står under Blandet (og september). Jeg har blogget i snart to og et halvt år - siden begynnelsen av mai 2005, og oppdaterer bloggen minst én gang hver dag :)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Parfymeprøvinga falt bort grunnet en overraskende bølge av inspirasjon til å jobbe, så jeg jobbet flere timer overtid!? Go figure. Når det gjelder antall parfymer har jeg ikke helt oversikten, men jeg er absolutt ikke ferdig med serien "glamourbibliotekarens parfymer" ennå... og jeg eier alle de jeg har skrevet om der. Gulp.

Populære innlegg