lørdag, september 15, 2007

Location: Biblioteket

Jeg nevnte forleden at Anthropologie bruker bøker og bibliotekmiljø for å selge klær. Klesmerket appellerer i utgangspunktet mer til bohemsk-intellektuelle enn til supertrendye, så det er et smart trekk fra deres side. Nå har jeg bladd gjennom deres siste katalog, og se på følgende:
Jeg synes det er supert! Funker som bare det på meg i allefall! Jeg får både lyst på klær og sko OG å sette meg ned med en bok.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Anthropologie er helt fantastisk! Jeg håper virkelig at de åpner for internasjonal shipping snart. Det må de da få uhorvelig mange henvendelser om?
Får nøye meg med skjermshopping inntil videre...

Linda K sa...

mmmm! håller med :D

Glamourbibliotekaren sa...

Stine: Jeg har i allefall gjort mitt i årevis for å få dem til å shippe hit. Men det ser ikke så lyst ut.. De har jo så mye mer i nettbutikken enn i butikkene også. Jeg har sjelden funnet akkurat de kjolene jeg har vært ute etter når jeg har vært i en Anthropologie-butikk.

Linda: Også må man ha hjelm, såklart, i tilfelle en hylle med bøker ramler ned i hodet på en ;-D

Anonym sa...

Linda: Hjelmen bør ha visir! Bokskred er vel det farligste man kan utsettes for i bibliotekaryrket :-). En venninne av meg fikk underleppen kløyvd så blodet skvatt da festet på en overfylt hylle røk over henne. Det ble to sting.

Vel - dette var en digresjon.. Men jeg skal til NY til våren, og har tenkt meg innom Anthropologie.

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Slett ikke dumt! Bokskred er helt klart en risiko i vårt yrke. En annen ting; man burde kanskje ha brynje også, for å beskytte seg mot voldelige lånere..

Populære innlegg