fredag, september 21, 2007

MAC Paint Pot


De populære paintsene til MAC som hittil har vært i tubeform (a la oljemaling) har nå kommet i små krukker. Paint Pot er navnet, og de finnes i flere fine farger. Nå var jeg så sløv da jeg var innom MAC-disken i går at jeg ikke la merke til om de var kommet hit eller ikke.. jeg var mest opptatt (men dog ikke så imponert) av de to kolleksjonene Smoke Signals og Blue Storm.

Jeg har vært veldig fornøyd med mine paints - jeg har hatt fire, og bare én av dem har vært dårlig. De funker best som underlag for øyenskygge. Særlig de matte paintsene - øyenskyggen sitter bom fast hele dagen fra morgen til kveld. Jeg er spent på disse nye. Må testes.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har de MAC i Norge nå?

Utrolig hvor lite man får meg seg om man ikke bor i de store byene ...

Glamourbibliotekaren sa...

Japp, Glasmagasinet har hatt MAC-disk et års tid.

Anonym sa...

Jeg var faktisk innom idag og de har Paint Pots her, 8 farger hvis jeg ikke husker feil. De skal ikke sitte like lenge som tubene, men min. 6 timer. Har et par stk på håndbaken nå og de har sittet som et skudd i et par timers tid, gjennom håndvasker og greier, og det lover jo bra, selv om det ikke helt er det samme. Dette blir nok en investering for meg...

Anonym sa...

Du måste verkligen prova Paint Pots. De är jättebra! Jag införskaffade mig en och tycker att den är super. HÅller hela dagen!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamgirl & Mia: Cool. Jeg skal absolutt gi dem et forsøk, for å se om de kan måle seg med paintsene på tube! Takk for info! :)

Populære innlegg