torsdag, september 06, 2007

New York Fashion Week S/S 2008

New York Fashion Week er i gang, og Glamourbibliotekaren lengter til Bryant Park. Det er jo ingen tilfeldighet at moteuka holder til der, i parken rett bak hovedbiblioteket?

Dag 1: 5. september

(Alle bilder: Style.com)

En av favorittene mine i forrige moteuke i New York, var
Yigal Azrouël og hans nørde-bibliotekar-look. Vårkolleksjonen hans er herlig løs og ledig, casual og lite stiv, og klærne ser behagelige og anvendelige ut:





Adam+Eve har byttet navn til ADAM, og hans bidrag har mye pastell, beige og kremfarger, med litt knallfarger innimellom - som i den blå kjolen til høyre:



BCBG Max Azria satser på markerte midjer med knytebelter, mange nøytrale farger, og lag på lag med gjennomsiktige stoff:



Nicole Miller skuffer ikke. Klassisk tidløs glamour uten for mange trendy elementer. Og hun har naturligvis en del mønstrete plagg:




Dagens bibliotekar-look var det Rachel Comey som stod for:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Her kommer et spørsmål fra en kommende brud: Jeg hadde sett frem til å bli brudepyntet med hår, makeup og hele pakka hos frisøren. Trodde de hadde litt peil på sånn. Det viser seg at frisøren, som forøvrig er MEGET dyktig på hår, ikke har spesielt peil på brudemakeup. Det vil si, hun gjør det og gjør det sikkert helt ok, men jeg fikk ikke inntrykk av at hun hadde veldig innsik ift hud/ skape rette "illusjoner"/ bra foundation osv. Jeg vil gjerne bruke akkurat denne frisøren for hun er utrolig dyktig ellers :-)

De hadde bare kjedelig sminke på salongen (platte farger), og hun foreslo at jeg kunne ta med selv. Men jeg vet jo ikke hva jeg bør ta med? Jeg er god på hverdagsmakeup og sminker meg pent til vanlig, men hadde så lyst til å bli litt "proffsminket" denne store dagen.

Dersom jeg ender opp med å ta med egen sminke: Har du et forslag til en bra øyeskygge som går i brun og brunrosa-toner? Gjerne forslag til en god vannfast mascara også.

Hvilket pudder mener du er best av I-d Minerals, Kanebo og Glo? Folk sier så forskjellig. Vil ha det beste denne dagen! (Jeg har ganske normal hud som kan være litt tørr på overflaten og som i perioder kan være bittelitt fet i T-sonen.)

Kine

Glamourbibliotekaren sa...

Hei! Jeg svarer deg i et eget glamourspørsmål! :)

Anonym sa...

Hva er egentlig greia med shorts? Shorts er jo overhodet ikke pent...

Populære innlegg