mandag, september 17, 2007

Ny leppestift ++

En halvhjertet og uinspirert shoppingrunde er tilbakelagt. Jeg shopper sjelden, nesten bare når jeg er i utlandet. Men av og til må man raide butikkene her i byen, blant annet for å skaffe seg basisgreier ( - i den forbindelse kan jeg informere om at det er 25% på alt undertøy på Cubus...). Jeg er storforbruker av hvite t-skjorter og klassiske svarte v-gensere, så nå har jeg hamstret et års forbruk av det.

Det jeg kom over som var ganske festlig, var en leppestift fra Maybelline i fargen 409 Rouge Chic. Jeg tror den må kalles ceriserød. Altså en knallrosa i retning rød (ikke mot blå, altså), som på ingen måte kan klassifiseres som diskret. Omtrent som Claire Danes under her, bare 50% mer knall. (obs! Leppestiften på bildet er ikke identisk med den jeg har, men det nærmeste jeg klarte å finne. Min er kanskje enda mer rosa)

I morgen skal den testes ut på jobben. Tre timer i skranken, mon tro om jeg freaker ut lånerne?


8 kommentarer:

Anonym sa...

Vakre Claire Danes, hvor ble hun egentlig av?

Anonym sa...

Ingen fare for at du vil gå i ett med skranken :-). Modig valg!

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg leste forleden i New York Magazine at hun spiller i Pygmalion på Broadway for tiden. Altså forløperen til "my fair lady".

Glamourbibliotekaren sa...

Karin: Hehe, ja, her skal man ikke gjemme seg!

Bokomaten.. sa...

Clare Danes har också en stor roll i filmatiseringen av Stardust av Neil Gaiman som har premiär i Sverige om ett par veckor. Hon gör en fin insats måste jag säga.:)

Anonym sa...

Det er jenta si, det! Velger de skrå bredder på østkysten framfor anoreksitilværelse i Hollywood. Det kan jeg like.

Sarah sa...

Oi! Den leppestiften har jeg faktisk! Den er utrolig skjønn synes jeg, skikkelig knæsj farge, bokstavelig talt. Om du vil ha den litt mindre knall, men fremdeles sterk, kan du jo trykke litt papir mot leppene! Den sitter superbra likevel, synes jeg!

Glamourbibliotekaren sa...

Sarah: Japp - og om man legger den med pensel, blir den enda finere! :)

Populære innlegg