onsdag, oktober 10, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Calvin Klein-brudekjole fra USA


Kjære glamourbibliotekaren!

Jeg skal gifte meg til neste sommer, og har begynt å lete etter en kjole. Det blir borgerlig vielse og et uformelt bryllup, så jeg satser ikke på en tradisjonell brudekjole. Jeg ønsker heller ikke å bruke så enorme summer på kjolen – det er jo mye annet budsjettet skal rekke til også! Jeg har egentlig funnet drømmekjolen min fra Calvin Klein til en OK pris, problemet er bare at jeg har funnet den hos Macy’s, og de leverer ikke til Norge. Jeg har heller ikke venner eller bekjente i USA som kan hjelpe meg, så da lurer jeg på - vet du om noen som forhandler Calvin Klein til Norge?

Hilsen Nanne


Hei! Veldig elegant kjole. Snittet minner faktisk litt om min egen!
Det finnes jo kurér-firmaer i USA som spesialiserer seg i å være mellomledd i slike tilfeller hvor nettbutikker ikke sender utenfor USA - de tar bestillingen, kjøper varen og sender den til deg mot et gebyr. Jeg har aldri prøvd det selv, men jeg vet at noen av leserne har gjort det. Meld dere og rapporter om deres opplevelser!

Eventuelt kan du forsøke å ringe Macy's og forklare situasjonen. De har ganske bra kundeservice der, i allefall i selve butikken, så kanskje de vil hjelpe deg? Smør på et tykt bridezilla-lag... Macy's på 34. gate har et tilbud til turister - man får et kort som gir avslag på 11% på alt (bortsett fra parfyme), så de har jo en slags positiv internasjonal holdning iallefall... Får håpe det gjelder på telefon også.

Ellers har jeg ikke oversikt over hvem som fører Calvin Klein i Norge, men jeg håper noen lesere kan hjelpe der også!

mvh
Glamourbibliotekaren.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Fin kjole!
Jeg fikk tilsendt et par Manolo Blahniks fra Bergdorf Goodman i New York - de hadde ikke noe eget systen for slikt, egentlig, men jeg fikk kjempegod service bare ved aa ta kontakt med kundeservice / personal shopper. Saa anbefaler deg aa ta kontakt med Macy's og hoere om de er villige til aa hjelpe! Lykke til!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Ja nemlig, det var din historie jeg tenkte på! :) Håper og tror de er like geme på Macy's som på Bergdord!

Anonym sa...

Veldig fin kjole!

Du kan prøve jetcarrier.com eller myus.com for å få sendt pakken til deg. Jeg har forsøkt begge med stort hell, men jeg har ikke forsøkt den tjenesten der de betaler varen for deg, i de tilfellene butikken ikke aksepterer norske kort.

Lykke til!

Anonym sa...

Har brukt Jetcarrier for å kjøpe vogn fra USA og det fungerte kjempebra.

Anonym sa...

Hei
Kjolen er kjempefin, men jeg tror det er mange norske designere som kunne ha sydd den samme, og det er kanskje litt enklere? Prøv Cecilie Melli i Nedre slottsgate 15:-)

Anonym sa...

Vi har også brukt jetcarrier når vi bestilte en stol fra museum of modern arts. Det fungerte kjempebra, og vi hadde stolen her innen to uker :)

Har flere venninner som bruker de, og alle er fornøyde. Nydelig kjole forresten!

Nanne sa...

Tusen takk for god hjelp, alle sammen! Ser ut til at drømmekjolen er innen rekkevidde likevel! Høres ut som om JetCarrier er en grei måte å ordne det på.

Populære innlegg