tirsdag, oktober 30, 2007

På ønskelista


Disse hadde passet meget godt hengende fra mine øreflipper! (Anthropologie så klart - så særlig aktuelt er det nok dessverre ikke.)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Såååå nydelige! Er det Anthropologie i New York? Jeg vet at du har skrevet om det før, men finner det ikke igjen. Jeg har begynt å lage liste før tur til New York neste sommer. Det blir fire travle dager :-)

Anonym sa...

NY igjen :-)... Og jeg drømmer også... Jeg kunne tenke meg 4-5 uker i NY en sommer for riktig å bli kjent der, mann og unger måtte selvsagt vært med. Hotellopphold ville ruinere oss, men har noen forslag til hvordan man kan gå frem for å leie en leil - eller lignende?? Glamourbibliotekar, du har jo skrevet at du leide en leil der en periode. Ble det fryktelig dyrt?

Glamourbibliotekaren sa...

Aud: Ja, eller USA - de finnes overalt der. Jeg har skrevet om dem tusen ganger før, hehe.

Anon: Jeg leide av en kollega, så det var slett ikke dyrt for oss (7000 kroner i måneden...) - men man kan absolutt leie leiligheter uten å kjenne noen også. Det finnes mange som formidler leiligheter - kanskje du kan finne noe her?

Anonym sa...

Hei. Har du sjekket markedet på Blå på søndager? Der er det en dama som selger (selvlagde?) ørepynt i akkurat samme stil:)

Glamourbibliotekaren sa...

Anon: Tusen takk for tipset ! :) Har ikke vært på det markedet på over et år.. men skal sjekke det ut til helga! Vil mye heller kjøpe hjemmelaget og forseggjort enn dårlig kvalitet hos H&M e.l. :)

Anonym sa...

Tusen takk for leilighetstips! Vi skal nok komme avgårde med hele fam. Til våren blir det rekognoseringstur bare på husbonden og meg ;-). Er Anthropologie så stor at jeg vil snuble over butikker i fleng (som H&M her), eller bør jeg ha med en adresse?

Glamourbibliotekaren sa...

Det ligger en på 5th ave/16th street og en i Soho (Broadway mellom Spring&Broome).

Populære innlegg