torsdag, november 08, 2007

Couldn't care less...

Vanligvis velger jeg å ikke bruke spalteplass på ting jeg ikke er interessert i (kjendiser, kortlivede trender, solpudder, modeller, reality-tv, jentevorspiel, i det hele tatt alt som bygger opp under ryktet om at kvinners fellesnevner er kjærlighet til shopping og sjokolade) - å ignorere er oftest bedre enn å disse - men i dag kommer jeg med følgende: Jeg fatter ikke fascinasjonen over Cavalli-leopardkjoler på H&M. Er dyretrykk virkelig det man kommer til å se på alle julefester i år? Party like it's 1985 - i DALLAS? Whatever.

6 kommentarer:

Ingvild S L sa...

Enig, det viser jo bare flokkmentaliteten til enkelte.
Jeg stod i kø når det var Karl Lagerfeld for HM.
Det er jo himmel og hav i forskjell...

Anonym sa...

Jeg kan ikke fordra H&M, så å stå i _kø_ der for noe som helst er for meg fullstendig utenkelig. Dessuten, Cavallis egne kolleksjoner er kun tacky, tenker med gru på hva han kan ha smurt sammen for H&M.

*spyr edder og galle* :p

Anonym sa...

whatever.

Anonym sa...

er jo ikke rart at menge ble gledelig overrasket, for som kjent er jo ikke h&m den dyreste butikken, og unge jenter har jo kanskje ikke så god råd, dessuten synes jeg klærne var fine og morsomme, noe annet enn kjedelige svarte kjoler. og si at man spyr av cavallis klær er vel litt å ta i:)

Nanne sa...

Synes H&M er helt ok, jeg, de har etterhvert fått endel basisplagg av absolutt akseptabel kvalitet - i år har de bl.a. noen deilige gensere i 100% merinoull som jeg kommer til å kjøpe flere av.

For de som gjerne vil ha designerlabelen men ikke har råd til plagg fra de vanlige kolleksjonene, er det jo et bra tilbud med H&M sine designerkolleksjoner, men når det er sagt, så ville jeg ikke stått i kø for noe som helst, hverken hos H&M eller andre steder. Personlig har jeg forøvrig ikke hatt særlig sans for noen av H&M's designerkolleksjoner, med unntak av enkelte plagg i Stella McCartneys kolleksjon. Men smak er så forskjellig, og det finnes heldigvis noe for alle.

Anonym sa...

Leopard/cheetah-print er ikke min greie, men jeg synes ikke sebra-printkjolene var så ille. Klærne satt dessuten bemerkelsesverdig fint på ikke-modeller, i motsetning til en del ting i de tidligere [kjent navn] for H&M-kolleksjonene har gjort. Kjøpte ikke noe selv, men dersom jeg hadde funnet sebra-minikjolen i en bortgjemt sjappe i det store ytland (på et tidspunkt da jeg var litt mindre pale borderline transparent enn jeg er for øyeblikket) tror jeg nok jeg kunne falt for den. Det at "alle" har lik byr meg litt imot, uvisst av hvinken grunn.

Populære innlegg