torsdag, januar 24, 2008

Denne kjøpte jeg også


En søt liten blå topp med broderier. Også en underkjole/slip for å ha under den gule tulipankjolen. Og et par tidligere nevnte øredobber. Det var alt fra Anthropologie for denne gang - de er litt for dyre, så man kan ikke riktig hamstre heller.

(Anthropologie er forøvrig på gli - de har begynt å sende til enkelte land. Norge er ikke blant dem... men kanskje etterhvert?)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kikket på Anthropologies nettsider. Den lange North Atlantic Dress var nydelig, både i farge og fasong! Fin ring som ble presentert til også! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, de har mye fint. Dessverre er det veldig forskjellig hva de har i butikkene i forhold til på nettsidene.

Anonym sa...

Tulipankjolen din var nydelig!

Etter å ha kikket gjennom nettsidene ble jeg aldeles fortjust, og nå synes jeg vil alle skal bombardere dem med mail slik at de begynner å sende til Norge.

Er det butikker kun i USA?

Glamourbibliotekaren sa...

Kanskje Canada også, jeg vet ikke. Men ikke Europa i allefall. De kommer nok til å sende til Norge etterhvert, så vi får være tålmodige. Men jeg må innrømme at jeg personlig synes klærne deres må prøves først, fordi størrelsene varierer sånn. Og de er ganske dyre, så bomkjøp blir kostbart i lengden.. Jeg tror ikke jeg kommer til å bestille så mye fra dem selv. Det blir jo mye toll og sånt også. Jeg venter heller til jeg er i en butikk igjen.

Anonym sa...

Sverige står i hvertfall på listen, så hvis man bor nær grensen er det jo en mulighet :) Dessverre spiller det liten rolle tollmessig om man bestiller til Norge eller Sverige fra USA, men det står jo her at [sitat]including shipping fees, customs tariffs and taxes when you check out.[/sitat] så da får man i hvertfall ikke noen overraskende gebyrer i etterkant.

Anonym sa...

En hver butikk som har kategorier som "underpinnings" og "dainties" fortjener i hvertfall handel. Mye fint!

Populære innlegg