fredag, januar 18, 2008

A Glamorous Friday!


Top of the morning to ya!
Hvordan staar det til med glamouren der hjemme? Her paa Manhattan er det grytidlig - det er forste gang i mitt liv at jeg har vaaknet tidligere enn starttidspunktet for hotellfrokosten. Starbucks over gata hadde heller ikke aapnet da jeg spratt opp kl. 06. Men her paa Library hotel staar det te og diverse kaffe framme dag og natt, saa jeg har faatt my daily fix Twinings!

Planer: Hvaenn dagen vil bringe. Veien blir til mens vi gaar. Man kan ikke planlegge for mye her i denne byen, for man faar ikke gjennomfort alt uansett. Det blir for mange interessante avsporinger. Dog har jeg planer om aa valfarte byens bokhandler.

Men i kveld skal vi i allefall paa Blue Note - Coltranes pianist McCoy Tyner spiller der sammen med glamourgemalens helt, Joe Lovano. Og middag inntas i Little India, tenker jeg.


Ha en straalende fredag, kjaere lesere! Og kom med fredagsrapport!

12 kommentarer:

Jenny B sa...

Grattis till en lyckad ankomst! Här är det litet småruggigt, men jag är uppklädd i svart topp och byxor, röda läppar och röd-rosa sidenscarf från Lacroix. Ikväll skall jag träffa gamla kollegor på en whiskeybar. Det blir toppen!

Anonym sa...

Fint å høre at Glamourbibliotekaren er kommet frem i god behold!
Dagens antrekk består av sorte dressbukser i ull fra Tiger, sort kashmirgenser fra Macy's og lindegrønn t-skjorte med kinakrave, så det blir litt farge i alt det sorte. Neglene er heller uglamorøse, med neglelakk som skaller av. (FY!)
Plan for helgen: Kino i kveld (Alien vs Predator - ikke særlig glamorøst eller seriøst), farting rundt til div. VVS eller elektrofirmaer i morgen for å sjekke hvordan man legger varmematter og så spillkveld med venner. Har kjøpt ny leilighet, signerte de siste papirene for 1 time siden, og det eneste vi trenger å gjøre er å fikse gulvvarme. :) I år blir det sommer på veranda!

Bokomaten.. sa...

Oh! Svårt att se hur det kan vara mer glamouröst en fredag än frukost i New York.:) Här är det ruskigt grått och regnigt men jag har nymålade naglar och sprillans ny paint ögonskugga från MAC.. "Untitled" efter "någons" översvallande rekomendationer... Och mycket nöjd är jag minsan.
Ikväll blir det tjejhäng och utgång med gamla vänner!

Mari sa...

God fredag i NY! Jeg har sviktet litt med glamouren i dag siden jeg skal rett på tur etter jobb. Men neglene er fine og jeg FØLER meg glamorøs og skinnende likevel, og gleder meg til en ekspedisjon ut i det ukjente! For deg som ligger litt etter oss i Norge: Dette er en bra dag:)

Mari sa...

Glamouren denne fredagen er tre venner som har blitt uteksaminerte arkitekter (grattis grattis) og champagne og brunch på café etterpå. En god dag, og jeg har vondt i smilemusklene!

Anonym sa...

Hvor glamorøs kan man bli med et forkjølt spebarn? Jeg prøver, med diptyque-lys, kasjmirtopp og mine pre-gravide bukser som jeg såvidt klarer å skvise meg inn i. Bedre og bedre dag for dag!

Anonym sa...

Nye støvletter fra Paris gjør dette til en mye mer glamorøs dag enn været skulle tilsi! Leppestiften er på plass og skjerfet likeså. Hurra for helg! Og ha et fantastisk opphold i NY!

Anonym sa...

Hoppas du får en trevlig NY-vistelse! Jag ska ha en glamorös förmiddag imorgon - tidig brunch med en väninna på kafé - det blir förhoppningsvis en tradition för oss! Tack för en fin blogg!

Anekk sa...

Antrekket er vel lite glamorøst (jobber hjemme i kosedressen). Men har glammet opp stuen men nydelige tulipaner og store nye lysestaker men hvite kubbelys i. Så er det bare å tenne Diptyque Freesia lyset og ta et glass økologisk rødvin, da er det fredag :-)
Kos dere i NY, sjekk ut gourmetburgere på Rare bar and grill, 228 Bleecker St - milevis unna McDonalds!

Britt Åse sa...

Svært lite glamorøst i dag, er jeg redd. Hjemmekontor og rapportlesing inviterer til kosedress og topp komfort! Som Ane Kristine har jeg imidlertid lekre tulipaner og ditto kubbelys. Planer for ro og fred og litt Grieg på cd-spilleren i kveld. Og en liten whiskey, kanskje :) ?

Grorudpalmen sa...

AA kjaere, vi er paa samme kontinent! Nede i Orlando-traktene kjoerer jeg 110 % glamour i dag, etter shopping-himmel i over 2 uker. Det er til og med saapass kjoelig at jeg kan bruke den brune skinnjakka (skai)i dag. Brunt skoert matcher jakka, vinroed genser matcher ny vinroed veske og vinroede sandaler.

Anonym sa...

Og selvfoelgelig matcher leppestiften det vinroede!!! Handlet foroevrig en del Mac i gaar. De nye oeyenskyggene var dominert av naturlige farger. Hehe, glemte mitt gamle alias ogsaa. Gjenoppretter det herved.

Populære innlegg