søndag, januar 06, 2008

Shopping in my closet


I en eske nederst/innerst i skapet fant jeg dette sandalparet. Jeg tror jeg kjøpte dem i Sverige (men hvor?) for seks-sju år siden. Yndige, litt over middels høye, og perfekte til dagens lilla strømper og svarte blomstrete kjole!


(Lite flatterende vinkel. Det ser ut som om jeg har lår rett ned i skoene)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Alltid like gøy å finne ny-gamle plagg i skapet. Særlig hvis det faktisk er fine ting, og ikke ting som ser fine ut når du finner dem, og som du midt i arbeisdagen skjønner HVORFOR ligger innerst i skapet... Men sandalene dine var kjempefine, det samme var strømpene.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk takk! Ja huff, jeg har et par skjorter og en cardigan jeg aldri får meg til å gi til Fretex, men som jeg ALLTID angrer på hver gang jeg bruker dem. Hvorfor klarer jeg ikke å huske det til neste gang?? Håper jeg har lært, så jeg aldri kjøper noe makent igjen.

Britt Åse sa...

Kjent. Jeg har pt en kasse stående inne i soveromskottet. Der dropper jeg ting jeg ikke bruker, sånn innimellom når jeg føler meg bestemt og djerv.
Det er fascinerende så sentimental man kan bli overfor ting man egentlig ikke liker?!

Britt Åse sa...

-forresten - enig! fine sandaler og fine strømper.

Glamourbibliotekaren sa...

takk! :)

Anonym sa...

Men er ikke sandaler med slik firkantet tupp både litt ut og klumpete uglamorøst?

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Om det er glamorøst eller ikke er vel en smakssak, men de er i allefall ikke klumpete! :) Mulig det er ut med den typen sko nå, men akkurat det spiller ingen rolle for meg.

Anonym sa...

Jeg har også en slik kasse stående i et skap der jeg dropper klær som ikke lenger føles ok å bruke. Fint å gi til Fretex, men når det gjelder klærne som føles gale ut på, og har gjort det helt fra første stund (men man ble forført i butikken..) tror jeg det ofte kan føles slik for eventuelt nye eiere også. Leste engang et intervju med en forsker fra Statens institutt for forbruksforskning (tror jeg det het), hun sa bl.a. nettopp det, at noen klær rett og slett i utgangspunktet har et lite vennlig snitt - er dårlig design, uansett hvilken kroppsfasong man måtte ha, og i slike tilfeller er det bedre å kaste enn å overføre problemet på nestemann.

Populære innlegg