lørdag, februar 02, 2008

Dagens glamourtips: Kroppspleie

Hei alle morgenfugler! Glamourbibliotekaren har vært våken en stund allerede, og ser fram til en lang dag uten andre konkrete planer enn å nyte at det er helg.

Et glamourtips har jeg dog, som passer bra til helgemodusen:


Tren en time og stretch bra etterpå. Ta en dusj med deilige produkter. Og etterpå: olje. Vintertørr hud er mer krevende, så en god kroppsolje er absolutt en bra investering. Jeg liker Weledas wild rose body oil; økologisk og fin.


Et billigere og mer lettvint alternativ er å ha en flaske babyolje stående i dusjen, og smøre inn huden mens man dusjer. Da trenger man ikke lotion etterpå.

3 kommentarer:

Britt Åse sa...

Mmm, så deilig :). En annen løsning, som også er ganske bra - i alle fall for oss med skikkelig tørr hud på kroppen, er en flaske Jojoba-olje i dusjen. Ta på noen dråper på våt hud og gni inn før frottering. Man kan dryppe et par dråper av en konsentrert olje, feks sitron, nedi Jojobaflasken, så får man en svak duft i tillegg, om man skulle ønske det. Det med sitronen bruker jeg av og til om sommeren, for å holde myggen unna. En viss effekt har det faktisk hatt.

ellastica sa...

i swear by their almond facial oil!
i use it on my hands when they're extremely dry and also to remove stubborn or waterproof make-up.
http://shop.weleda.com/item_detail.aspx?ItemCode=9610

Glamourbibliotekaren sa...

Thanks! :)

Populære innlegg