mandag, februar 18, 2008

Glamourspørsmål fra leser: Mavala

Hei,
Jeg er helt enig med de som roser Mavalas negleprodukter, de er det beste som finnes på markedet. Jeg har imidlertid problemer med å finne butikker som selger denne serien. Er det noen som vet hvor jeg får kjøpt Mavala?
Kristin

Hei!
Helt enig, Mavala er bra på mange måter - god holdbarhet, stort utvalg av farger, rimelig pris, små flasker - noe som gjør at man kanskje rekker å bruke opp en flaske før den blir dårlig, evt. før man er lei av fargen.. De fantes jo overalt før, men så forsvant de bare. Jeg har funnet noen flasker på små parfymerier rundtom i landet - Parfymelle-butikkene har muligens; sjekk der om du har noen i nærheten. Jeg kjøpte noen i Kragerø og på Lillehammer i fjor. I Sverige finnes de overalt, så når kjeden Kicks kommer til Norge etterhvert, kan det jo hende de blir mer tilgjengelige igjen. Inntil det: Hvis leserne vet om konkrete steder i Norge som har Mavala, rop ut!

Glamourbibliotekarens skrikende korallrøde negler i Mavalas "Marrakech"


9 kommentarer:

wine-fueled narcissism sa...

Hva med Vita? Også er jeg ganske sikker på at Esthetique på Steen & Strøm i Oslo har det. Og apropos små flasker, jeg har kjøpt en del av Depent sine lakker som selges på Cubus. De er helt supre hvis du bare vil kjøpe en liten flaske til en spesiell anledning, varer ca en kveld, og koster bare 25,-.

wine-fueled narcissism sa...

Jeg mente selvsagt Depend. :)

Glamourbibliotekaren sa...

hei, jeg har ikke sett dem noe på Steen&Strøm på lenge - men jeg har igrunnen ikke spurt heller. Jeg har derimot spurt på Vita, og fjortisen bak disken kikket bare dumt på meg og ante ikke hva jeg snakket om:)

Depend har ikke samme fargeutvalg og kvalitet som Mavala, så for min del duger ikke de like bra.. men sikkert ok til en spesiell anledning, som du sier. :)

Anne på Moseplassen sa...

Jeg søkte litt, og fant http://www.beauty-care.no/merker2.html#mavala2

sitat: "Beauty Care AS importerer og distribuerer kosmetikk- og gaveartikler til hele Norge.
Du finner produktene våre i butikker som bl.a. er tilknyttet kjedene Parfymelle, Esthetique, Vita, og H&M, samt flere selvstendige parfymerier, salonger og sportsbutikker. I tillegg selges mange av våre produkter gjennom grossister"

Send de en mail/ring til forhandleren og spør om steder i nærheten av deg som fører mavala :D

Anonym sa...

Jeg kjøpte Mavala på Steen & strøm i juni 2007. Men mulig de har sluttet med dem etter det?

Anonym sa...

Hei

I Ålesund selger de mavala neglelakker på moa. På "rikkes parfymeri" eller noe slikt. Jeg husker ikke navnet på senteret, men det er det samme senteret som Gina Tricot er i.

Anonym sa...

De har Mavala i parfymeriet på Furuset senter.

Anonym sa...

Hei,
jeg er også på let etter mavala.
Det er dessverre flere og flere som kutter det ut i sortemanget sitt.
Vita føer det ikke lenger.
Jeg fant det på byporten,men de har ikke hele serien. Jeg er på utkikk etter nail shield.
Glasmagasinet i oslo har også dessverre tatt det ut av sortemanget i fordel for deepend. :-(

Glamourbibliotekaren sa...

Hei, sjekk Kicks i Kongensgate i Oslo! De har Mavala.

Populære innlegg