torsdag, februar 14, 2008

O Soave Fanciulla!

Puccini utenfor sitt hjem ved Torre del Lago


Nå er det ikke bare i Tromsø man kan se liveoverføringer fra The Met lenger! 5. april kombineres ett av mine yndlingssteder i Oslo - Gimle kino - med ett av mine yndlingssteder i New York - nemlig Metropolitan opera. Resultat: La Boheme, direkte, på storskjerm. Genial idé, og selvfølgelig noe helt annet enn å se det på tv. Rydd plass for glamorøse lørdager utover i 2008!

(foto: mitt)

3 kommentarer:

fru winther sa...

Åh, så fantastisk! Og La Bohême i tillegg- den er en av mine favoritter, jeg gråter mine arme tårer hver gang jeg ser den, selv om jeg vet HVER GANG at det er "unhappy end". Nå ble jeg skikkelig misunnelig på osloboerne!

Britt Åse sa...

Det er deilig med sånt, altså! Jeg glemmer aldri den gangen jeg satt på en billig plass laangt bak i Operaen i Oslo og så La Traviata. Herre! som jeg gråt. Jeg hulket, fullstendig i oppløsning. Lurer på om jeg ikke begynte allerede under overturen - haha! Godt eksempel på 'a good cry' :D.

Glamourbibliotekaren sa...

Skriversken: Det blir kanskje flere kinoer etterhvert! Mener jeg så noe om muligens Bergen og Trondheim. La Bohême er vakker ja, emosjonell og sørgelig...

Britt Åse: Gjett da. Den får følelsene i sving. Jeg så den på Metropolitan i påska i fjor.

Populære innlegg