fredag, mars 21, 2008

Glamorøs fredag


God morgen kjære lesere! Det er fredag igjen, og Glamourbibliotekaren drikker te iført pysjamas og ulltøfler. Og pysjen byttes etterhvert ut med skjørt, SJP-bluse, blekgrønn genser og matchende arvet halssmykke. Parfyme: Liagora, en nostalgisk liten flaske som jeg ikke har sett i butikkene på mange mange år.

Planer for dagen: Ikke mange... Men det skal leses. Og snokes i kjeller og på loft. Og lyttes til den nyeste Bachkantateplaten som endelig er kommet.


Ha en fin fredag alle sammen!

8 kommentarer:

Mari sa...

Min langfredag blir tilbragt på tegnesalen, som alle andre dager denne påsken. Casual glam siden det er kaldt her oppe, men grå jeans, hvit, langermet silke-ulltrøye og svart kortermet "cardigan" (ikke helt bolero, ikke helt cardigan) over det. Men ettersom jeg fikk med meg aqua di parmas "mandarino di sicilia" som prøve da jeg kjøpte iris nobile fikk den komme på og glamme opp skoledagen idag. Den blir definitivt neste parfymekjøp for meg, når jeg en gang i framtiden ikke lenger er på studentbudsjett...

Anonym sa...

Foreløpig er jeg uglamorøs i joggebukse og hettegenser siden jeg driver å pusser opp soverommet. Har kun vært uten en liten tur i dag for å kjøpe meg en latte. I kveld skal jeg på en bokcafè sammen med noen venner. Da skal jeg ha på meg kjole og nye mary janes.

wine-fueled narcissism sa...

God glamorøs fredag! Jeg våknet til min store forbauselse opp til snø, så min planlagte spasertur i søte småsko og nye pilotbriller er desverre avlyst. Så jeg sitter heller inne med min kjære, og med varme rosinboller, grønn te med mandarin, levende lys, og en påskeløkplante (?) som har fått to nye gule blomster siden i går. Glamour? Nystelte negler, gjenoppdagede grå jeans, hvit bomullssinglet, og en dæsj av Guerlains nye edt. Og ja, Buxthudesonater. Jeg vil lære meg å spille gambe!

Ha en strålende dag alle sammen!

Britt Åse sa...

Alle planlagte uteaktiviteter - også i drivhuset - er avlyst formedelst et herrans snødrev. Uglamorøst kosetøy, pc i fanget her i sofaen, hvite kubbelys mot en bakgrunn av tilsnødde stuevinduer, mumling fra vedovnen, og nettradio fra dansk P2 (for øyeblikket en konsert fra Berlin, komponist gikk meg hus forbi). Ganske ok :-). Fortsatt god påske!

Anonym sa...

Høres skjønt ut...jeg g min kjære har bare sløvet foran fjernsynet. Og jeg har løst kryssord....

Eva sa...

Jeg er litt glamorøs til tross for oppgaveskriving og snø, i sort topp med litt paljetter, fin, sort ulljakke og litt elegante, grå office-bukser. Universitetet kan gi oppgaver selv over påske. Sleipinger. God påske til alle!

Johanne sa...

Min langfredag ble slett ikke s� verst glamor�s. Inviterte venner p� lang fredagslunsj med bulgursalat, hummus, vin, ost og Sinatra at the Sands. Avslappet glam i dag med vide 70-tallsjeans, sort topp og p�fugl�redobber.

Anonym sa...

Ikke altfor glamorøs i dag, siden vi holder på å flytte. Men litt brun øyeskygge og sort mascara ble det da. :) Har skikkelig munnsår, så litt glamorøs leppestift ble uaktuelt. Ellers er det sort bomullstopp, beige cargopants og lilla cardigan.

Har drukket litt påskete og studert de små påskeliljene fra løk som vi fikk av venner i går, så påsken går ikke oss ikke helt hus forbi.

Planen for morgendagen var å tømme søppel på Brobekk, men der var det stengt. :( Så ny plan blir å ta ut søppel av bilen og fortsette å rydde opp i ny leilighet, pluss handle en del ting, som bioetanol til ny peis. :) Kanskje det er oss som sitter foran ny peis i morgen kveld.

Populære innlegg