torsdag, mars 13, 2008

Glamourspørsmål fra leser: Antrekk til operaens åpningsgalla

Den lille sorte passer til enhver anledning!



Hei,
Tenk deg at du skal på operaens åpningsgalla! Antrekk smoking/mørk dress. Ville du tatt den helt ut, eller landet på en elegant og sofistikert stil? Ballkjole eller den lille sorte? Eller noe helt annet? (Ikke sant at dette er en god anledning til å kjøpe nye sko?) Og hva i huleste ville du kledd på en 11 år gammel gutt? Hvor får man fin dress i liten størrelse?
Suz

Hei!
Jeg tror jeg heller mer til en enkel klassisk elegant lille sorte (evt lange sorte) enn en ballkjole. Galla i ordets rette forstand inkluderer vel egentlig hansker og sjal og alt det der.. too much hassle! Elegant og sofistikert, med nye og fine sko - det er et bra valg. Og Cubus har fine dresser til gutter.
God fornøyelse, heldiggris!

mvh
Glamourbibliotekaren

4 kommentarer:

Anonym sa...

Takk takk!
Jeg vakler mellom en fantastisk flott sort kjole med bar rygg og..hm, ja noe annet jeg ikke helt vet hva er. Eller om jeg har. Problemet med den sorte er at bittelitt oppblåst mage synes veldig godt.

Ie sa...

Bare en liten kommentar angående penklær til gutter. Cubus er som Glamourbibliotekaren sier, gode på pentøy til gutter.
Men hvorfor må gutten ha dress? Gutter helt opp til konfirmasjonsalderen er aller finest med bare en pen bukse og skjorte, synes jeg. Dress er så voksent ...
Min personlige mening bare :-)

Anonym sa...

Jeg er helt enig. Jeg liker best kordbukser eller andre fine bukser og en skjorte til. Til nød en kul slaskete linblazer. Men denne 11-åringen har forstått at dette er en mulighet til å få seg dress...Og det er noe med å la dem få velge litt selv så lenge det er innenfor rimelighetens grenser. (Både prismessig og utseendemessig.)

Han trenger uansett en mørk bukse til bruk i "uniformsammenheng".

Glamourbibliotekaren sa...

Ååå, men de er jo så fine i dress! Jeg synes absolutt ikke det er for voksent for en 11åring hvis han har lyst til det :)

Mine nevøer i den alderen ser ut som to små mini-James Bond'er når de er dresset opp :)

Populære innlegg