lørdag, mars 15, 2008

Gule tulipaner til påske


For et par dager siden kjøpte jeg tjue gule tulipaner, og tok noen bilder av dem med den lille kyllingen poserende midt oppi.

Da jeg våknet nå i dag, flommet sola inn gjennom stuevinduene - rett på de fine tulipanene. JA, kjære lesere, våren er her, nå kan det da ikke være noen tvil?


11 kommentarer:

Eva sa...

Så vakre de er! I dag har jeg spist gulrotkaken til kaffe gram! Den var veldig god, og veldig mektig :) Hadde heldigvis med meg min kjære, så vi delte. Ha en nydelig lørdag!

Glamourbibliotekaren sa...

Mmm.. nå fikk jeg også lyst på et stykke, men da orker jeg jo ikke noe mat senere i dag. Og jeg skal spise italiensk. Hmm.

Eva sa...

Men etter å ha sett på bildet du har tatt av kaken tror jeg at jeg fikk en annen, for den hadde ikke nøtter eller rosiner eller et lag med krem i mellom, slik som din ser ut til å ha. Kanskje du like gjerne kan vente til tiramisuen.

Glamourbibliotekaren sa...

Den på bildet er ikke identisk med den jeg skrev om :) Jeg har aldri tatt bilde av den, så jeg måtte bruke et bilde av en annen kake.

Spis, løp, les sa...

Jeg følte plutselig at bildet var tatt i min egen stue. Rasket med meg noen tulipaner da jeg var i butikken, og jaggu står de ikke i samme vase som dine.
Glad påsk!

Anonym sa...

Hadde SÅ lyst til å kjøpe gule tulipaner i går, evt påskeliljer "på rot". Men planen er jo å pakke ned alle vasene nå i helgen. Jeg får vente til tirsdag, så ting roer seg.

Da vi var ute i byen i dag, merket jeg at solen har begynt å varme. Hvis man bare oppholder seg i le, så blir det riktig så koselig. Yey! Jeg føler at det nå begynner å lakke mot vår, ikke bare en sånn rar ikke-vinter.

Anonym sa...

Skikkelig ruskevær her i Trøndelag. Men jeg har fått min Harmonia Mundi-boks, og sitter nå og hører på Matteus-pasjonen! :-)
Kattelabbene står i vase med søte, små egg hengende på. Labbene ble plukket inn i går på holmen rett ved første tunnel fra Værnes til Trondheim. Der var det faktisk små, blå blomster på bakken!
Og selvfølgelig en vase med gule tulipaner på bordet, så la styggværet være, her kan det bli en alle tiders søndag uansett.
Og i kveld er det gratis orgelkonsert i Vår frue kirke. Det blir spennende. De har jo nyrestaurert orgelet der. :-)
Ha en riktig fin søndag!

Glamourbibliotekaren sa...

Kamilla: Vasen var bryllupsgave! :) Passer bra når man har såpass mange tulipaner, for å få den flommende feelingen :)

Kaisa: Ja, enig, vår, ikke bare ikke-vinter!

Anna Lovinda: Hvilken idyll!! Tror jeg må på kattelabb-jakt jeg også; har ikke funnet noen hittil. I nattens mulm og mørke sniker jeg meg rundt...

~ Underveis ~ sa...

Nydelige tulipaner! Med ønske om en riktig god påske og en deilig vår!


Mvh Jorunn

Britt Åse sa...

Åja, -det er vår nå! Se vårcollage hos meg :-).
Jeg bestilte Harmonia Mundi-boksen, jeg også. Bra tips. Jeg har Mattheuspasjonen i superbillig utgave kjøpt for nesten ingen penger i en bokhandel en gang. Utrolig dårlig. Intetsigende, uinspirert - huff! Den skal kastes når boksen arriverer.
Takk for tipset, og god påske.

Glamourbibliotekaren sa...

Jorunn: God påske til deg også!

Britt Åse: Håper du liker denne Matteuspasjonen bedre! Jeg synes den er veldig fin, men er ikke 100% overbevist om kontratenoren altså. Men ellers er den super.

Populære innlegg