fredag, april 11, 2008

Glamorøs fredag!


Vær hilset kjære lesere; det er fredag igjen! Jeg har funnet fram mine litt for store off-white Converse-sko - et sikkert vårtegn. (Litt ufrivillig klovneglamour.. de er virkelig for store.) Yndlingsøredobber + nittitallsnostalgi på parfymefronten: Vanilla Fields, som sender meg rett tilbake til Kringsjå studentby med varme sommerkvelder og utsikt mot skogen.

Ellers har jeg startet dagen med grønn parisisk te fra Mariage Frères samt en helt nydelig ny plate der franske Sandrine Piau synger romanser av Chausson, Richard Strauss og Claude Debussy... Jeg er nærmest i ferd med å besvime av lykke her jeg sitter! Balsam for sjelen. (obs! De har den på Platekompaniet.no... og helt sikkert på Aktivklassisk.no.)

Konsert i aften - Jono el Grande & The Luxury Band spiller på Spasibar (alle bør kjenne sin besøkelsestid!), jobb i morgen tidlig, og i morgen kveld sitter jeg nok klistret til skjermen for å se operaåpningen. (Jeg håper det blir bedre enn avslutningsforestillingen i den gamle operaen på nyttårsaften - det var heller pinlig...!)

Ha en fin dag alle sammen!

23 kommentarer:

Anonym sa...

Starter dagen med skogstur med mann og hund. Senere i ettermiddag skal jeg på jobb. Foreløpig er jeg ikledd grå og hvitstripete pysjamas. Ikke akkurat så veldig glamorøst. Men i ettermiddag er planen kjole og øredobber. God helg

Anonym sa...

I dag har jeg beveget meg inn på sommerkjolehaugen. :) Så brungrønn kjole i 50-tallsfasong med vidt skjørt og brunt belte med hvite prikker i livet over lysere grågrønn topp med lengre ermer. Brune strømper og brune støvletter. Eyeliner og plommefarget leppestift.
Plan for helgen: Pakke ut av de siste eskene og rydde vekk malersaker fra verandaen.

cosmopolitine sa...

Har lest bloggen en stund, men i dag er min første glamourfredag. Er tilbake på universitetet for en doktorgrad ,så klesbudsjettet er ikke som det var, men Ella, Julie, Billie, Marlene og Blossom på øret, et fint smykke, røde negler og lepper er perfekt for å feire at man er midt i sitt eget liv…

PS. Er også stor fan av musikkbloggen, bruker blant annet Dagens Ipod til å gjøre nye oppdagelser, akkurat nå er ”Mushaboom” det store, og i morgen kommer postmannen med Garners fineste time…

Glamourbibliotekaren sa...

Randi: Pysj er jo noe av det beste på en fredag!

Kaisa: Den kjolen høres fin ut!

Cosmopolitine: Hurra, tenk at noen bruker Dagens iPod til noe :-D Morsomt!

Anonym sa...

Jeg skal til Åre og nyte siste mulighet til å stå alpint før våren kommer for fult!
Ellers blir nok tiden brukt til å skrive en oppgave som skal inn neste uke. Litt stress, men det hjelper nok når jeg får kjøpt meg litt Kobbs:)

Ble forresten overrasket over å finne Kicks siste gang jeg var der, men ble skuffet da jeg så utvalget. Mulig de retter seg inn mot en spesiell type kundekrets?

Mari sa...

Ikke noe visuell glamour her idag, siden jeg skal stå på treverkstedet og bygge modeller hele dagen. Men god parfyme har jeg på: Aqua di Parmas Mandarino di Cicilia (tror jeg den heter...).
Straks blir det bestilling av billetter til Ane Brun-konsert også, hurra!

Mari sa...

Stod tidlig opp og presset appelsinjuice til frokost! Det er en prestasjon for et b-menneske som meg, og en god start på dagen. Jeg har også rotet fram en sommerkjole i dag. Riktignok har jeg den på over longs, bukse og genser, og brøytekantene er ennå høye, så lue, skjerf og hansker er standardutstyr - men lell da!

Anonym sa...

Jeg har mine brune Mary-Jane sko (skriver man det sånn?), plommeröde strömpebukser, mitt hvite og plommeröde skjört fra Zanzibar, grönn cardigan og perlekjede. Har små diamantpussede sölvdråper i örene og gjorde ett tappert forsök på 60-tallssminke i morges. Jeg har ikke rukket å sette på leppestift, og tror kanskje jeg har nok farger som det er. I kveld skal jeg til Malmö for förste gang i mitt liv og i morgen er det kaffeslabberas med en fin jente som har fylt år. Gleder meg!

Anonym sa...

à pro-pos i-pod: Aïcha med 1,2,3 soleils, Promise I won't do it again med John Legend og Jolene med Dolly Parton var det jeg rakk med i dag. Syns det ga en bra start på dagen :)

Anonym sa...

Dongeribukser, søt svart topp, vakre sommerfugløredobber, J'Adore fra Dior, leppestift. Nesten ingen planer for helgen, annet enn å følge opera-åpningen på tv og ønske jeg var en av de to koristene jeg kjenner som skal være med i kjempekoret... Deilig!

Så fine vårbilder du tok på tirsdag, Glamourbibliotekar!

wine-fueled narcissism sa...

Jeg har jobbet på lanseringen av Marimekko for H&M, og er nå hjemme for å sprenglese til eksamen på tirsdag, før jeg skal på ny jobb kl16. Puh. Men først skal jeg rote gjennom goodiebagen jeg fikk... :) Glamouren er på plass i form av røde lepper, sorte pumps, sorte jeans og en raus sprut av sommerduften av Chanel Chance. Ha en god og glamorød helg- og ikke glem å se operaåpningen i morgen- min nordlandsbunad står på første rad i Slavekoret! ;)

Anonym sa...

Er forvist fra jobben grunnet feber og forkjølelse, og tasser rundt hjemme i joggebukse og hettegenser som ikke matcher. Eneste touch av (malplassert) glamour er at jeg nå går inn mine søte, høyhelte, nye Enzo Poli. De er helt nydelige, og svært febernedsettende! Synes egentlig at sko burde komme på blå resept... Og i kveld kommer en gammel venn på middag med god vin til :-)

Anonym sa...

Glamouren er ikke helt på topp enda i pysjamasen. Men jeg har hatt en deilig morgen med god frokost og stillhet. Jeg elsker stille morgener. Snart skal jeg i dusjen og etter det startet studeringen. Antrekk for dagen blir mørke ola-bukser, svart høyhalset genser, et fargerikt skjerf, røde lepper og fendi palazzo på halsen. og kanskje noen øredobber. Kanskje det blir tid til litt saksofonøving også.. God helg alle sammen!

Hilsen Karoline

Anonym sa...

Solen i stiftstaden innbyr til vårglamour! Seiler- og syttitallschic med slengbukse, røde, (så klart)høyhelte sko, stripete genser, perler og Chanel no 5 i beste Coco-stil:-) Grønn te fra Mariage freres her også- nyyydelig...Og komisk nok samme cd, og den anbefales sterkt til jurister også! Helg venter med masse kafébesøk, mer musikk (herunder operaåpningen!), bøker og tedrikking med nybakt hundemammavenninne. Kos dere, alle sammen:-D

Glamourbibliotekaren sa...

Malin: Jeg har inntrykk av at det ligger en Kicks på hvert gatehjørne i hele Sverige :) Som Esthetique her i landet.

Mdm: mm, den er kjempefin! Jeg elsker den blå serien til Acqua di Parma.

Mari: Ferskpresset appelsinjuice er definitivt fredagsglamour!

Sara: Malmö er fint!

Korist: Hyggelig at du likte bildene!

Stine: Ok. Bunad er notert.

Lege: God bedring!

Karoline: Jeg gjentar, pysj er noe av det beste på en fredag!

Jurist: Samme cd, virkelig? Hvilken romanse synes du er finest?

Jenny B sa...

Jag är mer sportig än glamourös idag; jag skall träna ikväll, så jag har min sköna fleecejacka på redan. Sedan blir det en lugn TV-kväll, men imorgon blir det mer glamour när jag skall på fest med gamla vänner!

Anonym sa...

Tromsøglamouren består av knallsol (det var fortsatt lysning på himmelen klokka 1 i natt) og det blir tidligere og tidligere morgner med sola rett inn vinduet - fin måte å våkne på. Ellers innedag over bøkene-litt Chloe(den originale) bak øret stimulerer sansene og forhåpenligvis hukommelsen :-) God helg !

Anonym sa...

Svart- og hvitstripete genser, dongeri, svarte sko og belte med hvite sømmer. Sølvglitrende negler og ditto øyelokk, mørk rosa munn, Coco. Sølvkjede rundt halsen.
Nå er det trening, deretter litt mer trening, og så er det mat og vin med gode venner. God helg!
mvh Britt Åse

Anonym sa...

glamouren idag kom med en elektriker som la til en ekstra kurs; nå kan det støvsuges, vaskes klær og kokes tevann på samme tid! luksus!

ellers er det siste dag av sykmelding og antrekket består seg foreløbig av joggebukse. senere idag skal jeg handle møbler til terassen slik at vårsolen kan nytes i sittende stilling, ikke stående som nå.. frokost på verandaen i morgen, med andre ord :)
(glamour er det man gjør det til, er det ikke?)

Anonym sa...

Er helsvart i bluse fra Paris, smale jeans og sneakers, kort trench til. Coeur d'Été fra Miller Harris bak ører og i utringning, Chanels Rouge Noir på neglene. Strålende solskinn ute og det blir sikkert en nydelig helg, men jeg må sitte på kontoret og skrive innlegg til en konferanse jeg deltar på i neste uke. Men slike dager kan også være gode skrivedager er min erfaring! :) Skal prøve å få med meg operaåpningen på tv!

Anonym sa...

Jeg er frankofil (men selvsagt utgjør tysk musikk mesteparten av samlingen min), og dermed svak for Debussy... Selve stemningen på hele cden, samt coveret, er egentlig fascinerende vakkert:-) Noen favoritter hos bibliotekaren, da?

Anonym sa...

Sov sånn passe lenge, frokost med kjæresten på Åpent Bakeri på Sandaker, deretter gåtur ned til byen i sola, utforsket den nye operaen (der hvor de ikke hadde satt opp sperringer...) Sen Lunch på Frontes på Grünerløkka og nå venter jeg på avreise til (for meg) hemmelig weekend med min kjære, spennende og hyggelig, Absolutt en fortreffelig fredag.

Glamourbibliotekaren sa...

JennyB: God fest! :)

Kjerstif: .. nå får jeg nesten lyst til å kjøpe den gamle Chloé igjen!

BrittÅse: Høres bra ut!

Lene: Ny strømkurs er virkelig glamorøst! Skulle hatt en her også, faktisk. Og ja, glamour er definitivt hva man gjør det til - det er individuelt og det finnes ingen fasit.

Sol: Det høres i allefall ut som at du er glamorøs mens du jobber, og det hjelper jo ofte! :)

Jurist: Det er vanskelig å velge, for Straussromansene er så nydelige - men jeg tror kanskje Chausson sine topper alt for min del.

Millacamilla: Wow, det der hørtes ut som en perfekt fredag!

Populære innlegg