onsdag, april 30, 2008

Virvelvind

Hjemme hos Carrie


Klesskapet mitt trenger en extreme makeover. Det er litt for mye klær der som jeg aldri bruker. Våren bringer alltid med seg et behov for å rydde, kvitte seg med ting, og å få det fint og luftig omkring seg. Også husket jeg plutselig denne lille guiden jeg skrev for to år siden - altså hvordan vite hva man egentlig trenger, hvordan unngå dumme spontane (bom)kjøp, og hvordan holde orden på et vis. Den kan vel sikkert være fin å repetere for flere av oss!

Update: Og se temaet for kveldens Oprah!
"
Kan rot gjøre deg tjukk? Peter Walsh, en ekspert på rydding og orden, hjelper en overvektig familie med å rydde i hjemmet og samtidig gå ned i vekt." Hehe.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, slike tips er bra å minne seg selv om for noen og enhver!
Tenke seg til alle bomkjøp man har gjort i årenes løp!

Aiai! Er det et bilde av ditt walk-in-closet? Isåfall; heldiggrisen!

Glamourbibliotekaren sa...

neeei, ikke mitt skap! Det tilhører Carrie Bradshaw :-D Jeg må kanskje skrive på det. Walk-in i en toroms er litt vanskelig å få til - da må jeg isåfall hive ut badet eller noe :)

Eva sa...

Et godt tips er å ha byttekveld med venninner, gjerne folk som man kjenner fra litt ulike sammenhenger (sånn at ikke alle kjenner igjen alle klærne ;)). Det er en veldig hyggelig sosial aktivitet, og man kan bytte til seg fine ting hvis man er heldig (og det er man jo!). Til slutt tar man alle klærne som har blitt igjen til overs og leverer dem til veldedighet.

Anonym sa...

Ser på Operah nå and I'm loving it!!! Hihihi

Anonym sa...

ah, rydde i klesskapet. Det skal jeg gå å gjøre..takk for insprasjonen.

Siljesfashion sa...

Godt tiltak. Hadde samme opprenskning for en mnd siden og det er deilig hvor mye plass det ble. Skulle gjerne hatt skapet til frøken Bradshaw ja...

Glamourbibliotekaren sa...

Eva: Ja, sikkert ikke dumt.

Austen: Litt mer drama der enn når jeg rydder leiligheten min :-D

Anonym: You go girl!

Siljesfashion: Less is more stemmer også for klesskap - av og til, i allefall.

Populære innlegg