fredag, mai 02, 2008

En underlig oppdagelse


I dag fikk jeg lyst til å leke mad professor igjen. Jeg hadde i utgangspunktet på Guerlains klassiske Mitsouko, og i skuffen på kontoret fant jeg en sample av White Musk for Men fra Body Shop. Resultatet ble en slektning av Creed Vetiver, bare ikke fullt så god. Men slett ikke verst! Jeg må sjekke noter og se om jeg er helt på vidvanke her eller hva.

6 kommentarer:

Eva sa...

Jeg prøvde Creed Vetiver da jeg besøkte Gimle parfymeri, og jeg syns den var innmari god, men så fant jeg ut at den selges som en herreparfyme.. Jeg syns egentlig ikke det var noe utpreget "herrete" ved den, og kunne godt tenkt meg den selv. Hva tror du?

Glamourbibliotekaren sa...

Det er jo en herreparfyme :) Jeg stjeler mannen min sin i blant, men den er jo aller ALLER best på han.

Eva sa...

Kanskje det er en av de parfymene som er litt udefinerbare, fin på begge kjønn, men kanskje finest på dem den er myntet på? Det er en fyr på jobben min som bruker en parfyme som lukter intenst av fioler. Ikke utpreget herrete det heller, kanskje :)

Anonym sa...

Eg er veldig glad i White musk for men, eg syns den er mykje meir spennande (på meg og... :D) enn den vanlege white musk, som blir for søtleg for meg. Dette kan tyde på at eg bør prøve Creed Vetiver!

Glamourbibliotekaren sa...

Eva: Nei, fioler dufter best på fioler - jeg elsker duften i sin naturlige form, men i parfymer synes jeg aldri den funker..

Glamourinnkjøparen: Tja, jeg tror faktisk det er Mitsouko som er mest Creed'ete av de to!

Anonym sa...

Parfymenoter og musikknoter - jeg liker det morsomme sammentreffet av to av dine interesser :)

Populære innlegg