tirsdag, mai 27, 2008

Fine Oslo

Noen bilder fra Grünerløkka forleden. Sånn ser det altså ut midt i Oslo på en varm maidag.










14 kommentarer:

Anonym sa...

-For ein deilig by! :D

Anonym sa...

Er det rart vi er galde i byen??

Anonym sa...

Før eg oppdaga bloggen din synst eg at Oslo var ein kjedeleg og ufin by, men eg må seie at eg har eit mykje betre inntrykk av den no. Eg gleder meg til å besøke byen og fleire av dei fine stadane du har skrive om i sommar :-)

Anonym sa...

Fiiine bilder! Det første der må være fra den blomsterbutikken høyt oppe i Thv.Meyersgate, vis a vis Birkelunden?
mvh Britt Åse/hagenpahytta

Snåta sa...

Nyyydelig!!! Og så er du så flink til å ta bilder! Jeg tenker hver gang at jeg huske å ta med meg kameraet når jeg går ut - og i dag skal jeg!! Ha en strålende dag - det er sol!!!

Anonym sa...

Å så fint! Du har tatt bilder av akkurat det jeg har kosa meg med i helgen. Dro nemlig fra kalde Tromsø med destinasjon Oslo på torsdag og kom tilbake i går. Til 6 grader og regn... :(

Oslo er så utrolig flott og fint, spesielt hvis man holder seg unna sentrum.

I god Glamourbibliotekar-ånd handla jeg på Gimle Parfymeri, kjøpte blomster fra en uavhengig blomsterbutikk, spiste kake på Pascal og rett og slett kosa meg glugg i hjel!

Derfor ble det ikke noe til utfylling av "Hvem er dere?" for min del, var deilig med data-fri helg, men kanskje jeg skyter i vei en e-post en dag :)

Glamourbibliotekaren sa...

Innkjøper & anonym: Det er så fint her! :)

Oda: Ja, du må glede deg! Det gjelder bare å finne de riktige stedene. Ekebergrestauranten, for eksempel :)

Britt Åse: Det stemmer, Purpur tror jeg den heter.

Snåta: Takk! Jeg sitter dog inne og lengter ut..

Glamouringeniør: Herlig, du har tydeligvis hatt The Glamourbibliotekar Experience! Det er ikke for sent å svare på "hvem er dere"-posten altså.

Micha sa...

Hverdagslykke i bildeform :-)

Anonym sa...

Hva kaller du den oransje frukten paa det ene bildet? Er det tomater eller noe annet? Det minner nemlig om en frukt jeg aldri har opplevd i Norge, men blitt introdusert for i mengder i utlandet. Og som jeg er veldig glad i:-) Men jeg aner ikke hva den heter paa norsk...

Anonym sa...

Blomsterbutikken heter Purpur, og ligger ved siden av "Birkelundens lille franske ostebutikk", som også er helt genial. Som svigermor sier "Det de har er oster man ikke får andre steder og ellers spesialiteter som er dyre og
deilige." Har hatt lyst til å kjøpe blomster eller noe på Purpur, fordi butikken er så fin, masse nips og stæsj inne.

Alter ego: Er det Kumquat du tenker på? http://no.wikipedia.org/wiki/Kumquat

Anonym sa...

Kaisa: kanskje, jeg er litt usikker selv etter aa ha sjekka linken du oppga. Frukten jeg tenker paa har andre blader, mer som tomatblader (slik det groenne ligger utenpaa det roede), og jeg vet at de i England kaller den 'sharon'. Men paa bildet i linken din var selve frukten ganske lik. Hmh. Jeg vil gjerne finne ut av det :)

Anonym sa...

Alter ego: Det heter Sharon i Norge også. http://mediabase.edbasa.com/kunder/opplysning/frukt/leksikon/eksternleksikon.php?type=produktark&action=fruktsok&linkid=4428 Litt usikker på hvor man får tak i det, ville sjekket butikker med godt utvalg i eksotisk frukt. I Oslo ville jeg gått på Zultan på Grünerløkka.

Anonym sa...

Ah, da var det jo enkelt. Tusen takk, Kaisa!! Regner ikke med at den finnes hjemme der jeg kommer fra, men jeg skal definitivt sjekke et par steder i tigerstaden naar jeg er der:)

Marte sa...

Fine bilder! det siste bildet var spesielt stilig:)

Populære innlegg