torsdag, juli 10, 2008

Dagens kjole


Er ikke denne nydelig?? Ebay er stedet, men disse kjolene fra femtitallet er jo så vanvittig små i størrelsene. Og dette er en Small. Hadde man færre ribbein i gamle dager?

20 kommentarer:

Ane sa...

Skjønn! Men jeg har en litt annen opplevelse av klær fra den perioden - synes ofte de er store og litt firkantede i snittet... Men i går var jeg heldig og fant en skatt på Uff. En fantastisk hjemmesydd kjole fra femtitallet, med stor krave, vidt skjørt - og den passet perfekt! Det var ikke dårlig til en liten penge. Det er flott med slike skatter!

Glamourbibliotekaren sa...

Grattis! I akkurat dette eBay-tilfellet skrev selgeren at prøvedokka var altfor stor til kjolen, så liten var den :)

Gryda sa...

Korsett!

Glamourbibliotekaren sa...

Aldri i livet! :-D

Anonym sa...

snakk om korsett, jeg skal i bryllup neste helg og føler at magen står litt for mye ut om dere skjønner hva jeg mener? noen som har et tips til hvor jeg kan kjøpe noe korsettlignende? helst ikke alt for dyrt.... har prøvd hold inn strømpebukser men føler at de har en tendens til å tyte litt over kanten? kjolen er uten stropper.

Glamourbibliotekaren sa...

Denne! Er utrolig nok ganske komfortabel å ha på, ruller ikke ned! Ingenting tyter ut noe sted. Fås kjøpt på undertøysbutikken på Storo, og sikkert på Marinka og Steen&Strøm o.l. CETTE er merket.

n o r d i n g å r d e n sa...

Underbar sommarklänning!! Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med butiker/loppisar i det området men hoppas du får några tips, ha en skön semester!! Mari.

Glamourbibliotekaren sa...

Mari: Takk allikevel, jeg finner nok noe! :)

Anonym sa...

Takk! Akkurat noe sånn jeg så etter vet du om de er å få kjøpt andre steder i landet? jeg bor i Rogaland

Lekkermunn sa...

Man får gjøre som Jane Fonda, operer ut de nederste ribbena. Da passer det meste!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Ta en ringerunde til diverse undertøysbutikker og "damebutikker", så er det sikkert noen som har det. Ikke H&M og andre lavpriskjeder, men litt voksnere butikker kanskje.

Lekkermunn: Ja, det var en god idé! :-D

Anonym sa...

Samme antall ribben er jeg redd...
Dog drakk man cola i miniatyrstørrelse, som man attpåtil delte med kjæresten:D

Jeg deler ikke min cola med noen, så jeg har samme problemet. Har måttet gi slipp på mange lekkerbiskener, da bildet "studd høysekk" comes to mind:D

Anonym sa...

Men var ikke damene mer formfullendte i gamle dager da?? Jeg tenker Marilyn og Mansfield..

Jeg er trés petit, og passer ikke inn i klær med gammeldags snitt, men jeg trøster meg med at jeg har en klassisk Audrey-skikkelse:-D (gener og løping- det siste anbefales istedenfor cola;-))

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: En delt miniatyrcola er helt klart bedre for figuren :-D Dog hadde de ikke lightbrus den gang...

Juristen: Det varierte vel veldig, den gang som nå. Men jeg tror nok snittvekten var en del lavere generelt, og det sier også selgerne i secondhandbutikkene i New York. Man kan ikke ta størrelsesangivelsen for god fisk :)

Ingvild S L sa...

Jeg kan ihvertfall glemme knøttsmå vintagekjoler med tanke på hvor mye muffins og kaffe jeg har kost meg med i dag;)

Anonym sa...

Eg likar å bruke body på fest, sikkert fordi eg har nokre kilo ekstra, og tenderer til å få øvre og nedre pølse på ryggen viss eg har ein bh som sit godt elles.

Body og stayups gjer at du unngår strikken inn i midjen, og får ein glatt og fin rygg. Deilig når du skal danse, og bli holdt rundt! :D

Anonym sa...

Hehe.

Vel til tross for min elsk for cola, jogger jeg fast allerede:)
Er strl 40, men i nåtidsversjon, ikke ala 1950:)

Glamourbibliotekaren sa...

Ingvild: Haha, ikke snakk.. har akkurat vært på Villa Paradiso..

Glamourinnkjøper: Takk for tips!

Anonym: jeg bøyer meg i støvet! Skulle gjerne vært flinkere til å jogge. Liker å løpe i skogen, men altfor stort tiltak å komme seg til nærmeste skog, hehe. (Derimot er jeg en racer til å gå!)

Gryda sa...

I dag har jeg kjøpt en sportsBH. Så nå er det ingen unnskyldninger - tennis i morgen! Fikk tennisracket til jul, og den er fremdeles ubrukt (blush). Kjære glamourbibliotekar, et forslag til "Finn stilen" : på tennisbanen!

Målet mitt med treningen får være å smette inn i en lekker 50-tallskjole som henger i skapet mitt og tar opp plass. Alle gode råd tilsier at kjoler som ikke passer bør ut av skapet, men den er jo så fin....

Anonym sa...

Henger meg på forespørsel om en "finn stilen" på tennisbanen:)

Populære innlegg